INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako sada stvari stoje, te bude li objava još ponekog većeg posla, povijest bi se moglaponoviti.
Prije par godina sam imao na Ingri prinos preko 350 %, sada bi taj postotak mogao biti i veći.

[thumbsup]

lp

Zanimljivo kako mjenjate mišljenje [yawn]

Moji postovi nisu poziv niti na kupnju niti na prodaju dionica, niti na bavljenje dionicama, niti su investicijski savjeti

T1000 @ ima jos boljih bisera btw. cjena je tada bila over 60 000 kn

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

uuuuuu koji stiskavac,to ja volim,a Vi

podsjeća me na vic o muji kad je sa fatom otiša u swingere. prvi put se gasi svitlo u sobi i promijena partnera viče haso,nakon male stanke drugi put se gasi svitlo i promjena partnera viče haso, treći put opet…
kad mujo povika iz mraka- ljudi čekajte malo, ajmo se malo bolje organizirat, ja već treći put zaredom puš..m ku.ac.

ni meni nije više jasno ko koga ode….

[/quote]
Strpljivi nestrpljive.

bit će bolje................

Kako sada stvari stoje, te bude li objava još ponekog većeg posla, povijest bi se moglaponoviti.
Prije par godina sam imao na Ingri prinos preko 350 %, sada bi taj postotak mogao biti i veći.

[thumbsup]

lp

Zanimljivo kako mjenjate mišljenje [yawn]
[/quote]

T1000 @ ima jos boljih bisera btw. cjena je tada bila over 60 000 kn

Deca draga, vi trgujete očito tako da izgubite, ja pokušavam ipak zaraditi.
Od tada se promijenilo puno stvari ( ako niste znali ).

A vi kolega inverter, po starom dobrom običaju … dosadni ste..

Mogli ste staviti moje transakcije kupnje Ingre po 11 000 i 13 000 i prodaje od 53 000 -59 000.
Koliki je gubitak u USA?
[tongue]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

kupio na 10

Ameri hebeno u minusu???????????????????????

peyo

plavi @ ne mogu ti ovdje odgovoriti ,pobrisat ce mi post…uglavnom medjed zasad stvari idu u prilog isto,kao cekanje ulazne cjene ingr [cool] koda me malo svrbi prst

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ovo je ATL bio na Ingri danas.

lp

Ne znam jeli ATL ali mislim da bi ovaj put mogla odraditi dobar rast.

Pozdrav i sretno

bit će bolje................

@Bestija
istina…to se nemoze znat….odnosno zna samo jedan covjek

uglavnom ja mislim takodjer da je danas ingra spremna za okret…dal ce biti tako ili ne neznam…
kupio jesam..
prije svega mislim da je spremna za okret jer mi crobex tako izgleda
nakon toga ingra uvijek moze nesto ispod 9
to je dugorocni target…dal ce, neznam.

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

ak se dobro sjećam prije nekoliko mjeseci par likova su ovdje davali targete 8,9 kn. ko bi rekel…
moral bu opi opet upalit štampariju da "spasi" stvar

TA je nepogrijesiva [cool]
[/quote]

[lol]

Je nepogrešiva je, vidimo to po tvojim ulaganjima dok si pisao što kupuješ na ZSE.

Tebi je uvijek TA bila nepogrešiva, što god si kupio znao si da ćeč prodati sa gubitkom.

E moj inverter… [bye]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi @ out konverzacija…bitno da je ingr podcjenjena na 60 000 iliti 400 kn dok ti prodajes….ekipa na lkpc te nesto spominje

vidim 10,00 kn se opako brani…

New Report

Close