Morate shvatiti, iako se neki neće složiti sa mnom, da se ovdje još uvijek igraju određene igre, jer usprkos ne baš sjajnom okruženje, ova dionica radi promet uglavnom samo po bidu i dolazi na ovako niske cijene samo zato jer to nekome odgovara.
Znači nema velikih kupaca i onda je lako diktirati cijenu prema dolje.
E sad, reći će netko a zašto nema takvih kupaca!?
još je rano za kolinje, ali izgleda da je neko odlučija ovo zatuć gore nego prasca. kako stvari stoje i dkvs će se danas skuplje prodat. sramota za upravu jer ovo joj je ogledalo a nije ništa učinila da joj se dionica ovako prostituira. pa nek izlazi na tendere sa cijenom štruce kruha za dionicu, točnije 3 štruce na svakog u hrvatskoj za ingru.
ps.poruka upravi da se riješi arene pod hitno i rješit će se ovih problema.
znaju vrlo dobro – oni koji su ih odobrili korisnicima…
Onaj koji ih odobrava mora da ima grande cohonas ako piše ovdje…
uuuuuu koji stiskavac,to ja volim,a Vi
podsjeća me na vic o muji kad je sa fatom otiša u swingere. prvi put se gasi svitlo u sobi i promijena partnera viče haso,nakon male stanke drugi put se gasi svitlo i promjena partnera viče haso, treći put opet…
kad mujo povika iz mraka- ljudi čekajte malo, ajmo se malo bolje organizirat, ja već treći put zaredom puš..m ku.ac.
ni meni nije više jasno ko koga ode….
Sta je ovdje smak svijeta ili stecaj, ja sam prije jedno 2 mjeseca dana govorio kako ide ovo prema 11 i da se onda isplati kupovat, ali ovo nisam ocekivao. Ceko sam tu dionicu na 11 2 mjeseca i onda odusto kad ste stalno trgovalo po 12.30-12.60, a i vijesti iz eurozone nisu bile lose (to je bilo prije tjedan dana) i vratio se u ptkm, ali sad mi je zao, ffs, ovo i da padne na ispod 10, na duzi period ko sad pocne kupovat ce fino zaraditi ako firma ne ode u stecaj. Tu i malo dobre vijesti, pa cak i iz EU-a moze raketirat bar za 20% u 3 dana dionicu bez problema (na gore mislim, na dole tesko moze vise past, pa koja budala bi je prodavala ovdje po 8 kuna). Cestitam kupcima na ovim razinama, morat ce se jos malo znojiti da vidimo u kojem smjeru ce ici, ali na duzi period ce zaraditi vise nego u banci :). A i IGH ode ispod 1000 [huh], najmanja cijena od kad je krize, a igh je visoko spekulativna dionica, s vrlo visokim prinosima na gotovo nikakve vijesti. Onaj tko ima sad slobodne pare moze ocekivati fini prinos unutar godinu dana (osim ako ne bude raspada eurozone i raspada Eura, onda ce se morat malo vise nacekat).
podsjeća me na vic o muji kad je sa fatom otiša u swingere. prvi put se gasi svitlo u sobi i promijena partnera viče haso,nakon male stanke drugi put se gasi svitlo i promjena partnera viče haso, treći put opet…
kad mujo povika iz mraka- ljudi čekajte malo, ajmo se malo bolje organizirat, ja već treći put zaredom puš..m ku.ac.
ni meni nije više jasno ko koga ode….
[/quote]
ovo više nije vic…
evo, izgleda da su popucali margini….. valjda je sad gotovo? [rolleyes]
ak se dobro sjećam prije nekoliko mjeseci par likova su ovdje davali targete 8,9 kn. ko bi rekel…
moral bu opi opet upalit štampariju da "spasi" stvar
TA je nepogrijesiva [cool]