INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vidim zamrla ovdje forumska zajednica
jel to signal da su svi ispali iz cipela i da je sad za novi okret na gore

http://www.hrportfolio.com/hr/fondovi/fondovi_0_0_0_0/||Analize_Fondova|Dionica_Ingre_spremna_za_novi_uzlet_-zagL-17-cot-06-cot-2011-zagD-|77

prije tri mjeseca ova procijena, izgleda da za taj okret, ostaje pitanje samo, koje godine će to biti.
ovo više nama veze sa dionicama i ulaganjem u njih, pa onda nije čudo što je zamra forum. jer ovim tempom imat ćemo burzu s 5-6 fundamentalno dobrih ali jako podcijenjenih dionica,a ostatak će biti pretvoren doslovce u penny stock, s dnevnim prometima u rangu prosječnog trgovačkog centra .
u tom obezvređivanju dionica mnogi ne samo da će ispasti iz cipela, nego ubuduće sa svojim portfeljima neće moći niti kupiti cipele. grčka će za nas biti beverly hills.

ovako niska cijena Ingre zahebana je zbog margina, moglo bi danas pred kraj dana i sutra na otvaranju biti gadno! [undecid]

Ovdje svi sve znaju o marginima…. Ajde, prozirni su ovi drukovi od vas koji ste htjeli a niste stigli kupiti. I još ovaj zabrinuti smajlić! Koja patetika.
[/quote]

nismo stigli kupiti?!? o čemu ti pričaš?! pa prodaja je na 10,60 kn ili niže cijeli dan, da mi se kupuje mogu kupiti kad želim…a to što si se ti skupa s bananaramom nakrcao na 12 kn pa si nervozan nije moj problem [bye]
[/quote]

NIsam uopće nervozan. Jesi li igdje vidio koji moj drukerski post koji govori da to mora i ide gore? Ja imam ingru i uzimati ću još, ali kad sam rekao ‘niste stigli’ mislio sam da ste čekali nisko na bidu i niste dobili, a u tom slučaju ne biste voljeli da cijena ode kunu gore. I zato sad po takvima cijena neminovno mora dole, makar zato da se polome margini. A otkud vi znate koliko ima margina i na kojim će razinama pucati?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

znaju vrlo dobro – oni koji su ih odobrili korisnicima…

nadam se da će vani biti jači odbijanac jer ako se opet počnje crvenjeti, vrlo brzo ćemo testirati potporu na 10 kn…a onda Bože pomozi

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

… cca 300 000,00 kn za ubit dionicu na 5 kn ( ako ovako stvari ostanu na ponudi i potražnji )…
PS : imam dionice i debelo sam u minusu samo naglas razmišljam

nadam se da će vani biti jači odbijanac jer ako se opet počnje crvenjeti, vrlo brzo ćemo testirati potporu na 10 kn…a onda Bože pomozi

ne znam..koliko vidim sve europske burze se trfenutno zelene.

….A otkud vi znate koliko ima margina i na kojim će razinama pucati?

naravno da to ne znam, ali sam jučer pretpostavio da će ATL Ingre aktivirati nove margine, a današnje kipanje po bidu potvrđuje da sam bio u pravu….dokle će padati nemam pojma, možda stane na 10 kn, moža ode još niže, u ovakvim situacijama nema pravila.
da je situacija na burzi i u svijetu OK, onda ne bi bilo straha jer bi mnogi ovdje vidjeli priliku za trejd, ali ovako je sve moguće jer i druge dionice padaju, neke i puno jače od Ingre, a panika i jačina pada u svijetu podsjeća na 2009. i budi ružna sjećanja

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

ak se dobro sjećam prije nekoliko mjeseci par likova su ovdje davali targete 8,9 kn. ko bi rekel…
moral bu opi opet upalit štampariju da "spasi" stvar

sve u plusu, a biseri prodaju po 10,20 …

Pobogu, što se ovdje sprema????? [shocked]

Prodaja – INGR-R-A
10.000 10,30 [1]
450H 10,40 [1]
1.500 10,56 [1]
2.000 10,57 [1]
5.000 10,58 [1]
…..

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

uuuuuu koji stiskavac,to ja volim,a Vi

bit će bolje................

a događa se izazivanje ovih da lupe po njima….

ma kakav cash-r-a, 100% in

New Report

Close