Eto sad kad su panicari i wanna-be-trejderi jos jednom panicno izasli, mozemo gore prema zelenom.
Povedi neprosvijećene.
treci napad na 11kn [bye]
ako je ovo sra..nje ili bankrot firma kako neki tvrde, ne vidim razlog da treba tri puta napadati i rušit cijenu. u biti takvu dionicu nema potreba napadati, sama se ruši.
btw. ja san na svoju sadašnju suprugu isto tako tri puta navaljiva i napada, ali nikako nije tila doli, nego samo gori.onda san lipo diga ruke od svega i pustija je da ide gori.
danas je čak i 11 kn probilo?…. uskoro bi moglo biti Ingre i po okruglih 10 kn, ta razina još nije bila dosegnuta, a majstori jako dobro znaju da će na to cijeni margini pucati kao ludi [rolleyes]
…. a možda bude i veselja…http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Ingra-ne-moze-do-irackih-dionica-vrijednih-19-milijuna-dolara….. da isperu onaj okus zvan "Mavrovo"
jao, gledam k-p i ovdje kao da se sprema potop epskih razmjera??? [cry]
Čeka da se nakupi na bidu, pa da opet opali sa par tisuća! [rolleyes]
a di je megido1 i njegov hrcak ? bit ce da hrcak trese po bidu [bye]
vidim zamrla ovdje forumska zajednica
jel to signal da su svi ispali iz cipela i da je sad za novi okret na gore
ovako niska cijena Ingre zahebana je zbog margina, moglo bi danas pred kraj dana i sutra na otvaranju biti gadno! [undecid]
ovako niska cijena Ingre zahebana je zbog margina, moglo bi danas pred kraj dana i sutra na otvaranju biti gadno! [undecid]
Ovdje svi sve znaju o marginima…. Ajde, prozirni su ovi drukovi od vas koji ste htjeli a niste stigli kupiti. I još ovaj zabrinuti smajlić! Koja patetika.
Ovdje svi sve znaju o marginima…. Ajde, prozirni su ovi drukovi od vas koji ste htjeli a niste stigli kupiti. I još ovaj zabrinuti smajlić! Koja patetika.
[/quote]
nismo stigli kupiti?!? o čemu ti pričaš?! pa prodaja je na 10,60 kn ili niže cijeli dan, da mi se kupuje mogu kupiti kad želim…a to što si se ti skupa s bananaramom nakrcao na 12 kn pa si nervozan nije moj problem [bye]