INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mesić je klaun koji nema nikakve veze nigdje nego radi nemjerljivu štetu u kojoj god funkciji da se nađe,a jedino se mogao naći u klaunskoj firmi zvanoj Ingra.
Jedini dobar potez bi im bio da ga se riješe.
Razine 20 kn i više zaboravite, ovo je dobra dionica za trejdanje i zaradom od kunu do dvije po dionici.

Ajde ajde tišina, na račun Mesića ćemo sklopiti ogromne poslove na području Rusije, a suradnje s vodećim Ruskim firmama su već sklopljene. Sjetimo se da je i Rusija bila protiv NATO napada, a uostalom tko hebe Libiju tamo se neće raditi jos godinama.

Pustite pusta naklapanja o stečajima dok su tu dokazi u sklopljenom poslu u Alžiru, o poslu u Iraku i poslu gradnje dionica autoceste u Hrvatskoj. More to come very soon…

netko se elegantno iskipava (bananarama?), ali pazi da uvijek ostavi kupnju na 11,5x tako da se stalno novi mališani guraju s nalozima na bid

moji postovi nisu savjet niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

Da je to ozbiljna firma tamo ne bi bilo posla za njega, a snove o ogromnim poslovima ostavi za malu djecu

Zašto jedna ozbiljna firma nebi u odboru imala dvaput izabranog bivšeg predsjednika države s jakim politčkim vezama?

Naravno da pošto nemaš dionice se uvjeravaš da neće biti poslova ali isto ja koji imam dionice sam gotovo uvjeren da će se veliki poslovi sklopiti. Pričekajmo još malo i znat ćemo tko je bio u pravu.

Ja imam dionice i to ne par stotina.
Po tome zašto ne bi imala sanadera?
Daj bože da si u pravu.

zašto je ingra potpisala ugovor o poslovnoj suradnji s bonattiem.sve se to dešavalo u roku mjesec dana nakon dobivenog posla u Alžiru,a opet prije natječaja za Omblu. bonatti također radi na obnovi alžirske bolnice , vrijednost radova 170 mil eura, trenutno radi preko 30 projekata,9 alžir,4 libija,2 egipat…., skoro polovica radova je elektro tehnika i električna postrojenja, ostatak na izgradnji razne infrastrukture, naftna postrojenja, cjevovodi, održavanje…trenutno bonatti traži određeni broj hrvatskih djelatnika za svoju firmu, menadžere,logističare, koordinatore. je li to sve slučajnost ili je nešto drugo.

Zašto jedna ozbiljna firma nebi u odboru imala dvaput izabranog bivšeg predsjednika države s jakim politčkim vezama?

Naravno da pošto nemaš dionice se uvjeravaš da neće biti poslova ali isto ja koji imam dionice sam gotovo uvjeren da će se veliki poslovi sklopiti. Pričekajmo još malo i znat ćemo tko je bio u pravu.

a sto ti vrijedi i da sad od dionica 100% up ..opet nebi prodao(ako bi uopce bio u plusu ) jer bi pohlepa proradila…tako vas je vecina zaglibila ovdje…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

netko se elegantno iskipava (bananarama?), ali pazi da uvijek ostavi kupnju na 11,5x tako da se stalno novi mališani guraju s nalozima na bid

Prije da se netko elegantno ukipava.

Prije da se netko elegantno ukipava.
[/quote]
Ipak,…HVALA prodavačima.

neće uvijek biti ovako.

Svim negativcima ću se smijat kada cijena u kratkom roku dođe na ~20 kn

grah,kugla..ili milan tarot dojavio?
[/quote]

Vidoviti Milan! Samo se ti rugaj, na kraju ćeš plakat.
Ovaj znak ispred 20 je cca ili ti približno.

[/quote]

Daj ne lupetaj!

Uostalom zašto će plakati netko tko sad uđe (ili i niže) pa dočeka 20 kn (gdje će mnogi tek smanjiti minus)?
[/quote]

Plakat će oni koji sad prodaju i oni koji ne žele kupovat a sraćkaju po Ingri.

Svim negativcima ću se smijat kada cijena u kratkom roku dođe na ~20 kn

grah,kugla..ili milan tarot dojavio?
[/quote]

Vidoviti Milan! Samo se ti rugaj, na kraju ćeš plakat.
Ovaj znak ispred 20 je cca ili ti približno.

[/quote]

Daj ne lupetaj!

Uostalom zašto će plakati netko tko sad uđe (ili i niže) pa dočeka 20 kn (gdje će mnogi tek smanjiti minus)?
[/quote]

Plakat će oni koji sad prodaju i oni koji ne žele kupovat a sraćkaju po Ingri.

[/quote]

Ovo zvuči kao kad se klinci pokefaju pa onaj koji je dobio batine viče drugom: ‘Reći ću te mom tati!’.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

New Report

Close