Ide sporo ali će doći kad se najmanje nadamo. U pravo vrijeme
Nemaš pojma koliko si u pravu. No uskoro će morati dići ljestvicu jer će ga drugi preteći.
[/quote]
U to baš nisam siguran. Kad sam napisao kontrolirano onda sam to i mislio. Skuplja u uskom cjenovnom rangu, 20-40 lipa. Neda gore a skuplja sve dolje…. jedino možda ode gore na neku dobru vijest. Ovako mi se čini da će skupljanje trajati jer je mala likvidnost a izgleda da želi "malo" više od trenutne ponude…..
[/quote]
kolega bas me zanima kako to "neda gore",mozete li objasniti? (pod pretrpostavkom da vece eventualno realizirane naloge na prodaji bi vidio regulator)
Ide sporo ali će doći kad se najmanje nadamo. U pravo vrijeme
[/quote]
doći će Ombla puno prije
http://www.em.com.hr/media/ege/casopis/2011/1/22.pdf
Kolike su šanse da Ingra dobije Omblu? A HE Plomin 3,što mislite?
Lijep pozdrav svima!!
Nemaš pojma koliko si u pravu. No uskoro će morati dići ljestvicu jer će ga drugi preteći.
[/quote]
U to baš nisam siguran. Kad sam napisao kontrolirano onda sam to i mislio. Skuplja u uskom cjenovnom rangu, 20-40 lipa. Neda gore a skuplja sve dolje…. jedino možda ode gore na neku dobru vijest. Ovako mi se čini da će skupljanje trajati jer je mala likvidnost a izgleda da želi "malo" više od trenutne ponude…..
[/quote]
kolega bas me zanima kako to "neda gore",mozete li objasniti? (pod pretrpostavkom da vece eventualno realizirane naloge na prodaji bi vidio regulator)
[/quote]
Koji regulator? Dovoljna su dva tri SR koja, na oko, nisu povezana.
Iako bi i ja volio da Libija "odradi" dio priče u cijeni Ingre vjerojatnost zasada nije na strani te ideje
Iz intervjua sa S.Mesićem
"Često ste isticali gospodarski interes Hrvatske u Libiji, što se po tom pitanju može očekivati nakon Gadafija?
Mislim da će kolač podijeliti oni koji vojno podupiru pobunjenike bombama, raketama i granatama, pa i specijalcima na terenu. Bojim se da za nas neće ostati puno. Volio bih da se varam. "
Libija bi mogla lansirati cijenu dionice
možda i da…ali za jedno 2 godine [yawn]
Ovdje bi se uskoro mogao povući ask na višu cijenu i napraviti trenutnu "provaliju" između bida i aska, o kojoj će se godinama u budućnosti prepričavati! Sama naplata duga iz Iraka ako se dogovore sa bosancima i nađu negdje na sredini između ponuđenih 7 milijuna dolara i potraživanih 19 milijuna dolara. Sredina bi bila oko 13 milijuna dolara, ili dolar po dionici, odnosno 5,20 kuna po dionici. [wink]
bananarama
eh, baš tako bi trebalo bit. ova siesta na dionici me toliko izludila da san počeja svaku večer slušat los caballeros. samo ne znam oće li tržište u ovom trenutku odreagirat tako, jer evo i na ovih 7 mil dolara koje treba sigurno dobit, što bi bilo cca 3 kn po dionici nije joj niti primirisalo da se makne s ovih razina.
ode pod hitno treba glukozna in-jekcija. dvije dionice s prefixom "in" su izgleda određene za to.pošto je prva in-njekcija otišla na inu, druga bi trebala na ingru. krajnje vrime je za zabijanje!
Danas se još može krcati ispod 13! Za sutra ne dajem takvu garanciju!
[smiley]