Ne mogu više slušati vaš pesimizam bez pokrića. Ako se nekome ne sviđa Ingra ili bilo koja firma neka lijepo ide negdje gdje će mu biti lijepo, a od tuda nek se makne jer ste dosadni.
Šta je podiglo KORF?
Građevinski sektor je najjače pogodila kriza i puno je firmi propalo, a INGRA se još uvijek drži i polako se vadi iz ovog užasa. Ingra neće propast nego će se polako i sigurno oporaviti i nastaviti raditi velike projekte.
Ja imam građevinsku firmu i uz to sam inženjer i točno znam kako je i kako će bit.
Ponekad i gubitnici pobijede jer se moraju više truditi.
[/quote]
pa lijepo. tebi je znači dugoročno ulaganje u ingru potpuno izvjesno i dobitonosno
onaj ko zna kako je i kako će bit mora da umire od dosade. pravi si kralj
čemu diskusija daljnja
i eto, neću više postati bar slijedećih 6 mjeseci.
što ja da vam kvarim zabavu.
pozdrav
[/quote]
Probaj kupiti 2000 dionica i držati 10 godina, i probaj trejdat sa 2000 svaki dan pa da vidimo koji će ti portfelj više narasti.
Ne kažem ja da svi trebaju biti dugoročni investitori jer bez špekulanata nebi bilo likvidnosti.
j…v…
i eto, neću više postati bar slijedećih 6 mjeseci.
STOTKA za ovu rečenicu. Uživaj u suncu ali pazi da ne izgoriš.
Ja mislim da se možda čak niti ne isplati ulagati u Ingru zbog takvih "investitora" kao šta si ti
bez obzira na eventualne manje uzlete ove dionice svjetsko gospodarstvo ode u k. na par godina, a i ona skupa s njim
jebivjetar je malo zapuhao, zašto baš sad,možda zbog vrućine da nas malo ohladi. kolega JV štakori nisu napustili ovaj brod, nego su još na njemu, samo što su se dobro potkožili. opet sreća je da su ipak ostali na nivou štakora i nisu evoluirali pa će se opet morat potrudit nadomjestiti izgubljenu mast, a ujedno tako i potvrditi činjenicu da ovaj brod još ne tone. osim toga i kod najvećih kataklizmi štakori ostaju zadnji koji preživljavaju i dok su još tu prisutni, to je dobro.
a što se tiče FS, slažem se da ingra izgleda kao izmužena krava muzara. od nekad ugojene šarenke došla je ka kost i koža, ali još nije krepala. osim toga dobro bi bilo pogledat financijska izvješća zadnjih 7 godina, pa bi se vidilo koliko ima nelogičnosti u FS firme i cijeni dionice onda u odnosu na danas.
Kolega jebivjetar je samo malo propuhao ovuda a vidim da se za njim podigla velika prašina .
Likvidnost je pokazatelj interesantnosti dionice za tnvestitore a dok je tako ona je pri vrhu i mog interesa . Amen !
Ima li mjesta za Ingru?
http://www.poslovni.hr/vijesti/opsa-libiji-ce-trebati-iskusne-tvrtke-185406.aspx
Ima li mjesta za Ingru?
http://www.poslovni.hr/vijesti/opsa-libiji-ce-trebati-iskusne-tvrtke-185406.aspx
nema mjesta jer Ingru/mesića povezuju s gadaffijem….
jedino kad bi gadaffi uspio povratiti kontrolu nad Libijom, ali nema šanse protiv NATO-a….gadaffi je prošlost
Obmanjujete javnost jer sam neki dan na tv-u vidio kako se pozitivno izražavaju prema hrvatskoj jer ih podržavamo te da će i oni prema hrvatskim tvrtkama biti posebice naklonjeni a čak je i apelirao da previše ne čekamo, misleći na sporost oko tih stvari kod nas kako nas drugi ne bi pretekli…
zna se da Hrvati i Srbi rade biznis jedni kod drugih, a do jučer su ratovali, a da neće Libijci s nama zbog jedne izjave osobe koji više nema funkciju..dajte molim vas ..držite se one stare: para vrti đe burgija neće, možda nešto i naučite o životu…. [wink]
Ima li mjesta za Ingru?
nema mjesta jer Ingru/mesića povezuju s gadaffijem….
jedino kad bi gadaffi uspio povratiti kontrolu nad Libijom, ali nema šanse protiv NATO-a….gadaffi je prošlost
[/quote]
nemojte biti baš previše sigurni. Mesić je lobirao kod stranih ambasada sa željom da se zaustave ratni sukobi u Libiji i pronađe mirno rješenje. Jest da je prenosio Gadafijeve preijedloge ali niti jednom nije rekao ništa protiv pobunjenika, već je samo pokušavao pomoći mirnom rješenju.