Centar banka u svojem cebatrade-u ima napisano 40,00 kuna ….? kako sad to ???
hmm mogli bih ovaj tjedan ponovno gledati uzlet ingre na 13, možda i koju lipu više
hmm mogli bih ovaj tjedan ponovno gledati uzlet ingre na 13, možda i koju lipu više
tako je!
bravo!
i ja se želim iskricati na 13 kn [thumbsup]
tako je!
bravo!
[/quote]
nema iskrcavanja prije 20 ni tada možda [thumbsup] jedino ako budem stavljao fasadu na kuću ona je i 15,16 ok [lol]
pitam se kako vi znate da poslije toga neće biti po 11-12 ?
ako imate info – podijelite sa nama inače je to samo kako neki znaju reči: ”gledanje u kuglu” !
tako je!
bravo!
i ja se želim iskrcati na 13 kn [thumbsup]
[/quote]
i šta onda kad se "iskrcate" po 13 ? onda će te kupit po 18? lp
[/quote]
samo ti digni na 13 kn i ne brini brigu kud ću ja poslije s mojim novcima [cool]
pozdrav društvu
pozdrav moderatoru
pokušao sam pisati postove (doduše krajnje pesimistične), prije godišnjeg
no moderator je držao da moje mišljenje o diranju ATL te nastavku pada ove vrijednosnice je više drukerski nastup
a lijepo sam pisao kako FS ingre upućuje da su štakori davno napustili brod koji tone
samo miševi grickaju i dalje
opet ponavljam, građevinci koji nisu ostvarili značajnu akumulaciju pričuve u zlatnim vremenima koja su iza nas, ova nadolazeća vremena NEĆE preživjeti
a ingra se može pohvaliti razbucanom bilancom i insolventnošću kakve niti u grčkoj nema
impresioniraju me optimisti koji ovdje postaju
sretno vam bilo u borbi s ovom vrijednosnicom
Ima, ima… kad bi rezultat bio smanjenje nominale, to bi značilo da bi se s onih 30kn razlike (stara-nova nominala) u principu prebile obveze, tj. preneseni gubitak (kao što radi dosta firmi, ne samo onih koje su na burzi, vidi NN, oglasi trgovačkih društava).
Trenutno je temeljni kapital ingre 270 milijuna, a preneseni gubitak 97 milijuna, što znači da bi se – kad bi to htjeli – nominala smanjila za trećinu, no pošto ona mora biti višekratnik broja 10, u tom slučaju bi trebali smanjiti nominalu na 20 kn, a "oslobodili" bi time 135 milijuna – razlika bi postala zadržana dobit (37 milijuna), no pošto je već za 1H gubitak 25 milijuna, i ona bi se do kraja godine istopila i "postala" bi opet preneseni gubitak…
sada ćemo vidjeti kakav je "bent accounting" igor odlučio primjeniti.
čini čoek što more, a nije da ima nekog izbora.
ali da samodol tu ne vidi faul play, niti to mi nije najjasnije
ipak igor nije mađar
zaista smo stoka sitnog zuba.
pozdrav društvu
pozdrav moderatoru
no moderator je držao da moje mišljenje o diranju ATL te nastavku pada ove vrijednosnice je više drukerski nastup
a lijepo sam pisao kako FS ingre upućuje da su štakori davno napustili brod koji tone
opet ponavljam, građevinci koji nisu ostvarili značajnu akumulaciju pričuve u zlatnim vremenima koja su iza nas, ova nadolazeća vremena NEĆE preživjeti
a ingra se može pohvaliti razbucanom bilancom i insolventnošću kakve niti u grčkoj nema
evo i ja bježim nakon tvoga posta… [lol] [lol] [cool]
pozdrav društvu
pozdrav moderatoru
evo i ja bježim nakon tvoga posta… [lol] [lol] [cool]
[/quote]
kakav pesimizam, u ovim vremenima opstati će i Hidroelektra i Viadukt, a kako ne bi INGRA
Što bi to ingru moglo dignuti na 18kn u skoro vrijeme???
gubitci u poslovanju?
tako je!
bravo!
[/quote]
i šta onda kad se "iskrcate" po 13 ? onda će te kupit po 18? lp
[/quote]