mislio sam da će ovi mirovinci…. danas udarit po bidu-muški,a kad tamo kao pravi penzići .Iako sam predviđao za danas veći porast i +2%je ok.Ima li netko omjer K/P?[smiley2][smiley2][smiley2]
kolega da sam na vašem mjestu bio bih zadovoljan i samo da kažem imao sam samo 1 INGRU i prodao zbog T-HT-a baš nju uz 2000 i nešto zarade i tada na 47 kn a vidi je sada i ko zna kako će to sve završiti u 10. mj. pa sve mislim da je uskoro kupim ako malo u međuvremenu padne.
evo kolega i k/p
Alfon: ” mislio sam da će ovi mirovinci…. danas udarit po bidu-muški,a kad tamo kao pravi penzići .Iako sam predviđao za danas veći porast i +2%je ok.Ima li netko omjer K/P?[smiley2][smiley2][smiley2] ” kolega da sam na vašem mjestu bio bih zadovoljan i samo da kažem imao sam samo 1 INGRU i prodao zbog T-HT-a baš nju uz 2000 i nešto zarade i tada na 47 kn a vidi je sada i ko zna kako će to sve završiti u 10. mj. pa sve mislim da je uskoro kupim ako malo u međuvremenu padne. evo kolega i k/p
Tek dolazi ono pravo…
dobar dan vec duze pratim vase diskusije pa sam se htio ukljucit smijem li?
Dobrodošao [smiley2][smiley2][smiley2]
janlana meni je jasno da svi vi koji ste ku kešu mislite da je balon prenapuhan, al dobio je potporu iz dobrih izvjesca i gomile novopridoslog novca, a znate da ” para vrti tamo gdje burgija ne moze” dok god stize nova lova nema zime[smiley2]
Baš obrnuto kolega , ja sam sav keš i sve iz fondova još tokom srpnja prebacio u dionice , te uz margine
pokupovao Ingru na prosječno 37 K , dok je plavi morao pola foruma uvjeravati kako ima i dalje prostora za velike pomake.
Da sam mislio da je balon PREnapuhan ne bih to radio .
A kad vidim koliko se novih fondova otvara i koliko su se stari zdebljali novcem pa pucaju od želje za investiranjem , pa sad mirovinci , pa možda i bakice i djedice kojima se vrate djelovi od HT-a , onda mogu samo zaključiti da slijedi dalje PUHANJE .
janlana: ” Da naša burza igra po pravilima PS-a onda bi Crobex sada bio na 2500 a ne na 5000 . Prema tome opći balon je u zraku . Nadam se samo da su mu stijenke jake. ” Kolega molim Vas kako to zaključujete, te ako ste u mogućnosti da nam prezentirate ukratko, jer interesiraju me tuđa mišljenja, iz radoznalosti. Hvala
Kolega ovo je samo odgovor kolegi Budu na jako dobru opservaciju cijene i P/E kod Ingre.
Puno novog friškog novca na burzu bilda cijene na mnogim dionicama , ponekad iznad realnih cijena po pokazateljima.
Mene ne smeta , jedrim niz vjetar !
dobar dan vec duze pratim vase diskusije pa sam se htio ukljucit smijem li?
Koliko je meni poznato, forum zbog toga i postoji. Ne treba pitati[smiley10]
Evo – da ne budu sve sami hvalospjevi:
Blok transakcija, nije redovni promet.
Pretakanje iz fonda unutar grupe u mirovinski.
Vjerojatno PBZ Equity PBZ CO mirovinskom fondu.