Crvenilo vani za sad je zaustavilo rast Ingre na 13 kn pa maheri to koriste i čekaju sa skrivenim nalozima na kupnji ne bi li se netko prepao i lupio po bidu, ali nisu ljudi više ovce [cool]
da bit će torperirana ko i sa ovim prošlim poslom na 18,pa natrag na 11kn, raj za manipulatore.
Danas je idealno za saznat jeli ovo inside kupnja, ako nastavi rast uz ovakvo crvenilo vani, stvari su jasne.
Ako uprati tržište, onda je lažna uzbuna i već zaboravljeni bull trap.
Zadnja 13,06 kn , kupuje se unatoč crvenilu vani , ali da li se kupuje radi inside vijesti ? To je pitanje za milijun dolara , dobro ajde kuna , ipak smo mi u HR !
Gdina. Opija nam nema zadnjih dana na slikama sa Zrća… Gdje li se skriva i što li radi??? Hmmm [angry]
Tko ima "srca" da počisti bid? Ipak je to 2 kune po dionici od cijene neki dan?
JURIŠ REKAO BI BAN JELAČIĆ A MENI SE SVIĐA KRALJ TOMISLAV
A DOBIO SAM IH DOSTA NATRAG KAKO JE KRENULO
10.000 kupljeno u komadu! Netko se fino krca na niskim razinama ispod 13 kn
10.000 prodano u komadu! Netko se fino prazni na visokim razinama iznad 12 kn
Gdje je nestao bid? [yawn]
Gdje je nestao bid? [yawn]
prodao si? baš me zanima dal ćeš opet kupiti po 12 kn? [yawn]
Nikad ne prodajem sa zaradom od 1 kune. Možda na 17. Jednostavno volim malo dizati tenzije! [wink]
Danas nas hebe crvenilo vani, ali sutra će EU u odbijanac, a onda će Ingra preko 13 kn. Ne razumijem one koji prodaju danas na 12,30-12,50 kn, zarada im je možda koji burek?!?!
velikih prodavača očito nema, prodaju samo oni koji su kupovali zadnjih dana ispod 12 kn, ali uvjeren sam da griješe, prodati Ingru po 12,xx kn je teška glupost,ali svatko sam kroji sebi sudbinu [rolleyes]