Možda ovaj put rast bude opravdan, to jest možda se odlučilo da se cijena digne na prihvatljiviju razinu za dokapitalizaciju. Ako se ima na umu neki novi projekt i ako je rast upravo to prouzročilo, onda ga nitko neće moći spriječiti. Protiv "velikih" se ne može igrati, može im se samo pridružiti. Takvi "vlakići" gaze sve pred sobom. Budemo uskoro vidjeli o čemu se zapravo radi!
Možda ovaj put rast bude opravdan, to jest možda se odlučilo da se cijena digne na prihvatljiviju razinu za dokapitalizaciju. Ako se ima na umu neki novi projekt i ako je rast upravo to prouzročilo, onda ga nitko neće moći spriječiti. Protiv "velikih" se ne može igrati, može im se samo pridružiti. Takvi "vlakići" gaze sve pred sobom. Budemo uskoro vidjeli o čemu se zapravo radi!
pa nije moguće da vi ne znate zašto ovi šrot raste? lp STFACA
Gospodine stfaca,nitko sa sigurnošću nezna zašto Ingra raste baš sada ali mene to ne čudi jer Ingra vam ima ugovor o suradnji s Mašinoprojektom. Mašinoprojekt je velika ruska kompanija a Rusija je objavila da će utrostručiti dug a tu se onda radi o stotinama miljardi dolara ili eura.
Stotine miljardi,znate li koliko je to love? A kad utrostruće dug bit će zaduženi 17% bdp-a. [shocked],tek 17%!
Drugo,Libijski vođa Gadafi ima odbrojene dane,Tripoli je opkoljen a Hrvatska je dala lovu pobunjenicima-čitajte novim gazdama.
Zato Ingra može na 22 kune kao od šale a onda se uključuju mirovinci.
@madam kolega ova dionica je šrot,puste priče gluposti poslovi dokapitalizacija masu malih dionicara koji puse lovu i ja skupa s njima,pumpanje media ludih novinara tra la la la ingra dionica je dionica za trejdanje… lp
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/wssPYlG7RzfgbWpYmygHug==.pdf
Jako brzo zaboravljate kolegice stfaca.Zar je i ovaj posao šrot za vaš pojam? Bila je na 18 zbog toga a pala je po gluposti,ljudi zaboravili zašto je raslo pa srušili. Što mislite kolegice do koliko će Ingra rasti na slijedeću objavu posla u inostranstvu? [proud]
Nisam ja druker niti znam što to točno znači jer smatram da ovaj forum služi ljudima više za razbibrigu nego za edukaciju. Previše je tu studenata i mladih neiskusnih ljudi uključeno pa se sve svodi na prepotentno prepucavanje.
Ali ja smatram da je Ingra spašena od propasti,cijenim svaki novosklopljeni posao u ova teška vremena,cijenim i bivšeg precednika Mesića koji je u nadzornom odboru (prije svega njegove veze jer on je komunikativan a takvi imaju puno prijatelja).
Arena im donosi neku osnovnu lovu , crkavicu ,ali i to cijenim,imaju Mavrovo,Lapad-da ne gnjavim dalje. Voljela bi da sam ja vlasnik takve šrot firme (jedini vlasnik) a ne samo mali jadan beznačajni suvlasnik [embarass]. Još samo jedna dobra vijest i ode Ingra na fer cijenu. A neki uvjek nešto znaju malo prije od ostlih. Zato pomno pratim svaki odbijanac jer oćekujem onaj pravi-konačni.
Adio gospodine i ostala gospodo,neću vas više gnjaviti. Ako vam ne valja prodajte ovaj šrot dok još imate kome [smiley]
Meni je od svega najbitnije da se ovdje "rodila" nova špekulacija, odnosno počelo se špekulirati o tome zašto je ovaj "šrot" počeo rasti. Bez špekulacije nema ni likvidnosti a niti zarade.
Tko će kada i da li će uopće iskočiti iz ovoga "šrota" neka sam odluči na temelju svoje "špekulacije"!
ovaj put bi to moglo biti sve drugačije nego prije-budemo vidili…ali apetiti na ovoj dionici su ogromni….
Mene sve jako asocira na prethodni rast kad je Ingra također bila srušena na 11 kn pred objavu Alžira (55 mil.EUR posao), a onda je nenadano, bez nekog jasnog razloga počela rasti sve tamo do 18 kn kada je objavljen razlog rasta, ali tad je cijena već bila na vrhuncu.
Ne bi me čudilo da se opet ponovi ista priča, čeka se Rusija, poslovi s Bonattijem itd. pa moguće da su insajderi već danas načuli i krenuli u špoping [proud]