EU opet tone, DAX je jučer roknuo -5,1%, a trenutno je na -1,6%, a to je index njemačkih firmi koje su neusporedivo bolje od naših tako da uskoro možemo i mi očekivati jaki pad, Ingra na 10-11 kn
6 slika….njuska je jos dole….dakle neradi se….
EU će očito završiti u plusu, kako je krenulo i ne tako malom plusu… Tako da nista od katastrofe koju najavljujete, vi dežurni katastrofičari…
EU opet tone, DAX je jučer roknuo -5,1%, a trenutno je na -1,6%, a to je index njemačkih firmi koje su neusporedivo bolje od naših tako da uskoro možemo i mi očekivati jaki pad, Ingra na 10-11 kn
Iste te njemačke firme su enormno rasle dok su naše padale ili u najbolju ruku stagnirale. Crobex je padao dok su strani indexi rasli. Tu je bitna razlika. Hanfa treba vratiti INU u trgovanje, pa ćeš vidjeti likvidnosti i rasta pojedinih dionica iz sastava Crobexa.
s ovom izjavom se slažem.
trenutno bi bilo zanimljivo znati koliko malih dioničara ima zelene portfelje, čini mi se u postocima na prste jedne ruke.
Danas sam dobio dojam da je sve manje onih koji su spremni prodavati ispod 12. Očekivao sam trgovinu na razini oko 11,50 i prvi puta nakon dužeg vremena dioničari su me pozitivno iznenadili. Da li je to znak da ulazimo u razdoblje racionalnosti? [rolleyes]
Četvrtak 21:30
Dow +4,89%
Nasdaq +5,37%
S&P +5,52%
Dax +3,28%
FTSE +3,11%
I sada vrijedi pričekati novi dan nad hrvatskim nebom…hoče li nebo biti boje vanilije?
Dow +4,89%
Nasdaq +5,37%
S&P +5,52%
Dax +3,28%
FTSE +3,11%
I sada vrijedi pričekati novi dan nad hrvatskim nebom…hoče li nebo biti boje vanilije?
da, samo treba reći da su oni dan prije popadali po -5%, tako da je ovo bio povratak na 0, a isto je i crobex jučer pao 1% i danas se ovim rastom vratio na 0 pa smo u istoj sitauciji kao i oni [yawn]
evo nam Opija kako partya na zrču,to je pravi znak da se ingra oporavila dok imaju para opiju plačat tulumarenje.Vaš link
danas uzlećemo: http://www.seebiz.eu/azijska-trzista-indeksi-u-plusu-franak-i-dalje-u-padu/ar-11027/ [lol]
Dow +4,89%
Nasdaq +5,37%
S&P +5,52%
Dax +3,28%
FTSE +3,11%
da, samo treba reći da su oni dan prije popadali po -5%, tako da je ovo bio povratak na 0, a isto je i crobex jučer pao 1% i danas se ovim rastom vratio na 0 pa smo u istoj sitauciji kao i oni [yawn]
[/quote]
Crobex je na jučerašnji dan bio 1989,41 boda dok je dana 15.07.2011. bio 2206,82 boda.
Bez komentara….