INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako Vas zanima tko je kupovao jučer i danas, (osim mene), možete pročitati u članku dole.
A ako Vas zanima završetak današnje trgovine u US – zelenilo! Ugodno veče!

http://www.poslovni.hr/vijesti/pod-utjecajem-trzista-u-europi-i-sopinga-mirovinaca-burza-dolazi-k-sebi-184621.aspx

znaći vi ste fond-menager? he lp

Toliko sam dobre volje da sam čak i svome "ogorčenom neprijatelju" STFACI poslao zahtjev za prijateljstvom. [lol]

Danas se kosilo, a sutra zelenilo opet raste.

Sutra će biti panična kupnja [lol]
Lp čvrstim rukicama [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

baš me zanima tko je prodavao jučer na 11 kn pa čak i nešto niže??! i to sve nakon što je Ingra dobila velik posao od 400 milja kuna u Alžiru, postpisala sporazum o zajedničkim nastupima s poznatom firmom Bonatti i nakon što je objavljeno da očekuju rezultate nekoliko velikih natječaja gdje su konkurirali! što li se tim prodavačima jučer vrtjelo u glavi? ako su bili margin callovi onda razumijem, ali inače…. [rolleyes]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Tko je jučer dopodne kupovao,svaka čast na tajmingu,bit će to lijep ulaz i naravno još bolja zarada-ingricom protrgovano gotovo 180 000 komada,cijena na 12kn-tko je čoknuo što ispod odlično no vjerujem da danas bude gužve na kupovini—fed je amerima dao turbo pogon,majke ti rasli su i preko 5 posto,azijati isto lijepo porasli,napokon se stišala bura,sad je vrijeme za sunce…Poseban pozdrav COMPI i najljepša hvala na savjetu-UŽIVAJTE.

haha a je me nasmijete
megidojunntriba ingra izgraditi spomenik isprid uprave
čovik je to zasluđio
jer jdini je istinski borac za razliku d večin

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

da ćujem tko je sve kupovao s popustom od 20- 30 %
ja prvi
tko su ostali

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Ne postavljaju se nešto osobito na asku ispod 13 kuna. Indikativno, zar ne! [smiley]
Uzmite štoperice u ruke, da se možete maknuti na vrijeme!

Još uvijek nije popunjen gap ???

Evo Ivana7 ga popunjava na 12. [rolleyes]

New Report

Close