INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na ovoj cijeni se dionica sigurno neće zaržati. Ili će doći do jačeg odbijanca prema gore ili će nastaviti tonuti do 10-11 kuna. Na 12-13 neće dugo biti. Iznad 14 bi mogla već u prvom pozitivnom valu. Pa tko voli…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Poštovani,
pošto sam se vratio sa godišnjeg gdje nisam baš bio u doticaju sa vijestima molio bi da mi neko kaže (slobodno na pp) dali je iskazan prihod od prodaje dvora lapad i srebrnjak od 25 mil kako je bilo naznaceno u izvjescu za 1q u 2q?

Hvala

Nastavi niz

1. Pokrenut natječaj za HE Ombla
2. Vlada HEP-u izdala odobrenje za novo zaduženje
3. Izbori pred vratima pa je svaki kamen temeljac dobro došao
4. Prednost pri odabiru izvođaća imati će svakako domaće firme
5. Kojoj političkoj opciji će se prikloniti Stipe Mesić i kako će to honorirati
6. INGRA ima znanje i reference za izvođenje takvih radova
7. ????????????????

Nastavi niz

7. ????????????????

Misliš da će je sve ovo šta si nabrojio spasiti od pada.
Po meni je ona jeftina kad bi bili na zdravo uređenom tržištu s normalnom likvidnošću.
Sada bi se mogli i ovi malobrojni šta su trgovali malo primiriti dok se ne raščiste stvari vani a ta preostala dokapitalizacija je isto lagani uteg jer se ne zna kako će oni to točno izvesti.

Pozdrav i sretno

bit će bolje................

Nastavi niz

7. ????????????????,,,

8. poceo raspad sistema na marketima u svijetu [bye] [bye] [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

9)dokaz raspada sistema na marketima u svjetu
http://finviz.com/

Nema raspada sistema. Samo korekcija i ništa više.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Nastavi niz

7. ????????????????

8. Kriza je prilika da se jeftino kupe dionice kvalitetnih i zdravih kompanija. E sad, jel Ingra na ovoj razini takva, to ostavljam svakom pojedinačno…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Nastavi niz

7. ????????????????,,,

8. poceo raspad sistema na marketima u svijetu [bye] [bye] [bye]

[/quote]

Hrvatsko tržište kapitala je odavno doživjelo raspad sistema, zahvaljujući između ostalog i likovima kao što je inverter. Ne vidim ništa zabavno u tome da se likuje nad mogućim padom bilo koje Hrvatske vrijednosnice pa tako ni Ingre. Zbog takivh kao što je inverter Hrvati su tu gdje jesu.

Kad govorimo o raspadu sistema, onda svi mislimo na crni dan od 08.03.2009. kad su dionice dosegle dno u žestokom padu, a crobex je bio na 1200 bodova, dok je sad na 2100…ALI
u tom padu Ingra je bila na 33 kn dno, DLKV je bio na nekih 215 kn itd.
danas je Ingra pala preko 50% od tog dna, DLKV je na 190 kn itd.

Da nema INE zablokirane na 4000 kn, ADRS-P na 240 kn (onda je bio na 130 kn), HT-a na 250 kn (onda je bio na 190 kn) i još par dionica, crobex bi već sada bio na novom povijesnom dnu! tako da priče i plašenje s nekim novim velikim padom crobexa mene mogu samo nasmijati jer bez žestokog pada ovih nabrojanih dionica taj pad crobexa nećemo gledati…a tog žestokog pada INE, HT-a, ADRS-P i još par perjanica neće biti neće biti jer ne odgovara fondovima koji mogu braniti cijene s malo love, 1 mil.EUR na dan dovoljno je za cijeli crobex….

Inače, u kešu sam 40% tako da nemam ništa protiv pada i jeftine kupnje, ali objektivno, sumnjam da će biti žestokog pada kakav mnogi priželjkuju [yawn]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ne odgovora fondovima pad,a zbog čega?
Najdraže mi je kad netko kupi pa očekuje da će mu fondovi branit cijenu i naravno poslije dignut do razine na kojoj bi on prodao.

bit će bolje................

Pa nek ruše fondovi ako imaju muda, nema problema, baš me zanima kolike će navući na prodaju?Jer mi koji smo preživjeli i opstali na burzi zadnjih par godina danas imamo drugačiji pristup svemu nego prije par godina i bilo bi super sada kupovati dionice 50% jeftinije, ludilo, životna prilika i ja bih u tom scenariju izvukao sav keš do kojeg mogu doći i onda spavanac par godina uz buđenje kao miijunaš [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close