mislite li da bi ingra u slučaju smanjenja gubitaka i porasta prihoda mogla do kraja godine preći cijenu od 30 kuna po dionici? molim ozbiljna razmišljanja.
A od kad je moguće dat ozbiljan komentar na neobziljno pitanje???? Pa vi govorite o rastu cca 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
ovo je vrlo ozbiljno pitanje. molim kad mi se obraćate, to mora biti gramatički ispravno jer ovo vaše piskaranje je ispod svake razine. imate li uopće srednju školu završenu? i rekao sam – samo ozbiljne argumente molim.
A od kad je moguće dat ozbiljan komentar na neobziljno pitanje???? Pa vi govorite o rastu cca 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
ovo je vrlo ozbiljno pitanje. molim kad mi se obraćate, to mora biti gramatički ispravno jer ovo vaše piskaranje je ispod svake razine. imate li uopće srednju školu završenu? i rekao sam – samo ozbiljne argumente molim.
[/quote]
@
delboy
Svako razmišljanje u tom smijeru ,mora biti potkrepljeno činjenicama,očitovanjima uprave i njihovim kvalitetnim koracima,koji će pridonositi i koracima prema tom smjeru,neće dionica sama krenuti prema tim ciljevima -već i pridonose kvalitetni koraci u smislu profita i kavalitetnih ugovorenih poslova.
netko bi krajem prošle godine rekao da je neozbiljno očekivati da će DDJH narasti i 20% (iako su tada bile poznate sve vijesti koje su zaslužne za današnje razine)… pa je narastao više od 300%
pa pobogu i matematika valjda 200%
mislite li da bi ingra u slučaju smanjenja gubitaka i porasta prihoda mogla do kraja godine preći cijenu od 30 kuna po dionici? molim ozbiljna razmišljanja.
zašto da ne, pogotovo ako uspiju ubost još neki posao vani čime bi dokazali da Alžir nije bio slučajnost! [thumbsup]
Svatko pametan je i prije mogao znati da Ingra neće u stečaj. Pa nadaju banke da im propadne takva lova.
Sada se situacija rasčistila, uprava još uvijek ne govori dovoljno o poslovanju, ali koliko se da primjetiti, svaki put kada šute duže vrijeme, nešto opasno spremaju.
Kada ovdje krene sa realizacijom poslova, ovo će biti novi ddjh i korf (mislim na rast dionice).
Laku noć društvo…
zašto da ne, pogotovo ako uspiju ubost još neki posao vani čime bi dokazali da Alžir nije bio slučajnost! [thumbsup]
[/quote]
netko bi krajem prošle godine rekao da je neozbiljno očekivati da će DDJH narasti i 20% (iako su tada bile poznate sve vijesti koje su zaslužne za današnje razine)… pa je narastao više od 300%
pa pobogu i matematika valjda 200%
[/quote]
koliko se sjećam DDJH je na dnu bio oko 22kn, krajem godine oko 25
kolega minus75p stvarno se brukate.
kad 25 uvećate za 100% koliko dobijete?
dobijete 50
a kad uvećate za 200%, koliko onda dobijete?
dobijete 75
je li sad jasnije? [thumbsup]
kolega minus75p stvarno se brukate.
kad 25 uvećate za 100% koliko dobijete?
dobijete 50
a kad uvećate za 200%, koliko onda dobijete?
dobijete 75
je li sad jasnije? [thumbsup]
ma OK, na sve iznad 100% nisam navikao računati…, u pravu si no bit je u povećanje 3 x
Ingra d.d. – ukidanje uvrštenja INGR-M-130A