INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Primitak uplate za Arenu nema veze sa rezultatima poslovanja, već je bitno izdavanje računa od strane ingre. Na taj način ingra može utjecati na poslovne rezultate.
[/quote]

ako je izvješće kompletno onda se sve vidi i ne može se utjecat. ako ingra izda račun za određen iznos on se automatski knjiži u prihod i pdv, ali ako iznos računa nije plaćen on se ujedno knjiži i pod potraživanje, tako se može vidjeti financijska situacija bez manipulacija.
a sad koliko je nepotpunih i friziranih izvješća , to je priča za sebe.

pitam Vas je li itko od malih dioničara imao posla s Ingrom da se uvjeri u sposoban management i legalno poslovanje [wink]

zaludu im i Mesić [rolleyes]

pa svi oni koji su kupovali tamo 2009 na ovamo. jednom sam postao, nije ingru na ovaj štap dovela recesija, već upravo pohlepa i nesposobnost menadžera, a recesija je samo svu tu prljavštinu izgurala ispod tapeta.

ima li kakvih promjena u top10 zadnjih dana?

Mene zanima kraj ove poslovne godine.Realno tek tada se može očekivati oporavak,a nadam se da i ugovori o suradnji s partnerima iz Rusije i Italije donesu i konkretne poslove.Stečaj su izbjegli i to je najbitnije u ovom trenutku.Malo strpljenja i oni koji ostanu u dionici pobrati će vrhnje.Pozdrav.

ova letargija ubija, likvidnost užasna, čeka se izvješće.

manje je više, a više još više

http://www.24sata.hr/svijet/kina-smaknuta-su-dvojica-politicara-jer-su-primala-mito-228289
Koliko bi ih kod nas ostalo??? [angry]
Inače da se malo osvrnem i na trgovanje-žao mi je ovih sitnih prodavača iako ih razumijem, treba za G.O. jer su zadnje lipe pretvorili u INGRINE dionice a sada treba kešššš. Uživajte ljudi dok je more toplo a pivo hladno. [cool] [thumbsup]

neće uvijek biti ovako.

treba sačekati FI za 2Q….onda ćemo biti pametniji kuda ide ovaj brod

moji postovi nisu investicijski sasvjeti niti prijedlog za kupnju ili prodaju dionica

mislite li da bi ingra u slučaju smanjenja gubitaka i porasta prihoda mogla do kraja godine preći cijenu od 30 kuna po dionici? molim ozbiljna razmišljanja.

...povijest se ponavlja...

mislite li da bi ingra u slučaju smanjenja gubitaka i porasta prihoda mogla do kraja godine preći cijenu od 30 kuna po dionici? molim ozbiljna razmišljanja.

A od kad je moguće dat ozbiljan komentar na neobziljno pitanje???? Pa vi govorite o rastu cca 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gledajući zadnji rast sa 11 kn pa do 18 kn u par dana sve je moguće…
Kada se špekulanti napale sve je moguće…

netko bi krajem prošle godine rekao da je neozbiljno očekivati da će DDJH narasti i 20% (iako su tada bile poznate sve vijesti koje su zaslužne za današnje razine)… pa je narastao više od 300%

biom75

da dodam…, tada je đuri krenulo, i uglavnom nitko nije trzao…, bilo je potrebno nekoliko potvrda zaokreta a kada je rulja shvatila…, ni ja nisam vjerovao kao ide (bio sam unutra)…svaka sličnost je slučajna…

biom75

New Report

Close