Tako su pokrili cijelu aziju s Rusima i ovaj dio svijeta u vezi energetike s Talijanima, nešto se ipak radi u ingri….. [lol]
ne radi se….potpisuju se sporazumi. valjda ćemo jednom pričati i konkretnim poslovima od ove silne "suradnje" [yawn]
[/quote]
Upravo tako , ako pretpostavimo da su svi potpisani sporazumi odlična priprema za buduće poslove onda će se raditi od Rusije do Saudijske Arabije.
Iskreno se nadam da neće stati samo na sporazumima.
Za optimiste sada je prava prilika za kupovinu, cijena je prihvatljiva oko 15 kn , raspoložive količine dionica na bacanje.
opet mali na silu pokušavaju okrenuti pad Ingre u rast! pa zar niste do sada naučili da se to tako ne radi?!?
nisu… [shocked] [lol]
Ja preferiram Saudijsku Arabiju jer sam i sam radio tamo a imaju brdo love, država je velika, udaljenosti su velike, svi poslovi su megalomanski. Stručnjaka imaju malo pa će to biti dobra prilika za Ingrine radnike da zarade dobre plaće. Da ne govorimo da nema skoro nikakve zabave ( kina, barovi , alkohol, žene ) pa se može dobro uštediti.
mja bombonjera je ingra
Život je kao bombonjera, nikad ne znaš što ćeš uzeti…"Foresst Gump"
Koliko vidim ovdje će strpljivi omastiti brk. Potrebno je samo zaklopiti oči na nekoliko vrijeme da se ignorira loši druk.
Ova cijena neće biti ista za godinu dana. Biti će vam smiješno čitati stare postove….
Ma strašan ugovor, utvrdili su zajedničke interese, s kim god su sklopili takav ugovor, do nikakve realizacije nikada nije došlo.
Uskore kolega, uskoro [thumbsup]
Ajme kad se počmu nizati poslovi jedan za drugim, tko na traci….
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Ingra-s-Talijanima-zeli-osvojiti-Alzir-i-Saudijsku-Arabiju
Ja preferiram Saudijsku Arabiju jer sam i sam radio tamo a imaju brdo love, država je velika, udaljenosti su velike, svi poslovi su megalomanski. Stručnjaka imaju malo pa će to biti dobra prilika za Ingrine radnike da zarade dobre plaće. Da ne govorimo da nema skoro nikakve zabave ( kina, barovi , alkohol, žene ) pa se može dobro uštediti.
Pa ipak mi je žao ovih što prodaju a podlegli su drukerima. Naravno ima i onih koji moraju prodati jer dolaze računi. INGRA je najbolji ulog za 2-3 godine a i manje.
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Ingra-s-Talijanima-zeli-osvojiti-Alzir-i-Saudijsku-Arabiju?homesrclink=carousel
Ajme kad se počmu nizati poslovi jedan za drugim, tko na traci….
Ingra s Talijanima želi "osvojiti" Alžir i Saudijsku Arabiju
Želim i ja puno toga, pa nejde……..
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Ingra-s-Talijanima-zeli-osvojiti-Alzir-i-Saudijsku-Arabiju
Pa ipak mi je žao ovih što prodaju a podlegli su drukerima. Naravno ima i onih koji moraju prodati jer dolaze računi. INGRA je najbolji ulog za 2-3 godine a i manje.
[/quote]
Za dvi tri godine,tko živ tko mrtav.
Kooperanata nema,keš sve više svrbi.Ovo se ne prodaje.Ugovor o poslovnoj suradnji sa Italijanima.Prenamjena turističkih zemljišta za izgradnju apartmana za pojedinačnu prodaju.Idealna
prilika za developere.Ingra tu ima velike šanse,a sa Talijanima dobijaju i financijsku polugu.
Normalno ,da sam od jučer ponovno u INGRI.
U INGRI će teći med i mlijeko!
Vidite da je promet veći kada dionica raste. Kakav je to pokazatelj??? Sve znamo zar ne. Sutra preko 15,70. Kooperanata koje se čekalo, više nema da lupaju po bidu pa valja krenuti u kupnju prije 16.
Već me frka da ću ostati bez dionica, a pomalo mi i ove "sitne ribice" što navijaju za pad počele ići na živce. Iako sam na 17 prodao oko 15 tisuća komada i da nije bilo ovih drukera tipa elijah ne bih sada imao mogućnost kupnje na nižim cijenama. Osobno niti jednim komentarom nisam drukao za pad iako sam, normalno, priželjkivao tako nešto.
Sutra, ako se nakupi dovoljna količina između 14 i 15 kuna mojih je sigurnih 16 do 17 tisuća. Možda je poslije sruše i niže, ali šta se može jednostavno mi ne ide san na oči dok sam u kešu.
Netko će reći, pa zašto onda pišeš ako imaš namjeru ulaziti. Jednostavno, prošlost je pokazala da ti najmanje vjeruju kada govoriš istinu. Ugodno veče želim svima koji mirno spavaju jer su u dionicama, ja to za sebe večeras ne mogu reći, jer mislim da sam već danas trebao kupovati. [smiley]
Onda možete li mi reći jeste li danas kupovali?