Srbija i BiH ratificirale CEFTA-u
Nakon što je BiH ratificirala sporazum, danas je i skupština Srbije ratificirala Sporazum o slobodnoj trgovini u jugoistočnoj Europi (CEFTA).
Sporazumom je predviđena liberalizacija javnih natječaja i intenzivnije privlačenje investicija u zemlje potpisnice.
Zemlje-članice CEFTA 2006. uspostaviti će zonu slobodne trgovine u prijelaznom periodu najkasnije 31. prosinca 2010. godine, ukoliko se potpuno liberalizira najmanje 90 posto ukupne trgovine, što znači da jedan dio poljoprivrednih proizvoda može i dalje imati zaštitu.
Analitičari predviđaju da će najveću korist u Hrvatskoj imati građevinski sektor.
može li malo K/P,hvala[smiley2][smiley2][smiley2]
Hvala na čestitkama, iako mislim da je malo prerano, samo ja bih volio da nam čestitaju i oni ( onaj ) koji su pljuvali ovu dionicu tjednima i mjesecima. Neću o imenima i nickovima, svi znamo o kome se radi.
Inaće , već se slaže preko 50 000 kupnja trenutno je na ovim razinama opet jača kupnja od prodaje.[smiley2]
evo plavi i co., ja vam čestitam. dobro ste pogodili. sad je kasno da žalim što nisam kupio na 10000, ali nema veze…