I ne zaboravite da je ugovoren posao u milijunima eura, da Arena donosi dobit svaki mjesec, da je restruktuiranje pred krajem, da su troškovi srezani do maksimuma, da je svijet izašao iz krize a pun je poslova za INGRU, da je Rusko tržište veliko a Ingra je partner sa najvećim tamošnjim tvrtkama, i još puno toga… NE ZABORAVITE vi koje se želi ošišati. Vrijeme je akumulacije. cca 15-16 kn je izvanredna cijena za prikupljanje ali i sve do 20. Pa kto voli nek izvoli, tko ne vjeruje neka kupuje druge dionice-izbor je veeliki i raznovrstan. Pozz svima a naročito investitorima.
Na Ingri velika borba malo gore pa malo više dolje borba kako probiti 15 kuna ali ide samo polako .
Jake li borbe, sve po 120-390 komada. Uhh prometa li!? [lol]
Ljudi čekaju da cijena počne rasti, jer se boje ulagat dok pada ili stagnira
ne bojimo se nego čekamo niže cijene, zašto bi sad plaćali skupo kad će biti jeftino? [thumbsup]
ne bojimo se nego čekamo niže cijene, zašto bi sad plaćali skupo kad će biti jeftino? [thumbsup]
[/quote]
Znate onu narodnu, tko čeka taj se i načeka, čini mi se da se bu tak i vama desilo … no istina je i da strpljenje nije mana već vrlina … lijep pozdrav! [thumbsup]
Rođo,to što maštaš nećeš dočekati.Zato bolje sutra u šoping.Pozdrav.
[/quote]
Znate onu narodnu, tko čeka taj se i načeka, čini mi se da se bu tak i vama desilo … no istina je i da strpljenje nije mana već vrlina … lijep pozdrav! [thumbsup]
[/quote]
nemojte biti tako sigurni kolege, svjedoci smo da se Ingrom već dugo vremena krcaju mali ulagači, a da veći ulagači iz top 10 rasprodaju čim cijena malo skoči. mali ulagači nikad nisu niti će moći sami dići cijenu naspram velikih koji se iskrcavaju.
dok se to ne promijeni, Ingra će imati poneki bljesak na burzi pa onda opet duže razdoblje stagnacije i padanja u kojem smo sada
.Vaš link
p/b 0.25
P/E – ttm -1,24
P/S – ttm 0,44
mislim da ove brojke sve govore
ja osobno ne planiram prodavati dok se p/b ne približi jedinici
nije nagovor na kupnju
netko ne planira,netko planira prodavat,al cijena po starom dobrom običaju klizi svaki dan 30lipa na dole,
i popušiš fine novce,na tu laganicu,ić će to gore. pitanje dali će 15kn izdržati do petka.
netko ne planira,netko planira prodavat,al cijena po starom dobrom običaju klizi svaki dan 30lipa na dole,
i popušiš fine novce,na tu laganicu,ić će to gore. pitanje dali će 15kn izdržati do petka.
vraga će izdržat do petka, evo nas na 15,18 kn!!! netko se iskipava kao lud! [angry]
Bando plaćenika koji drukate na pad i kukate jel vam jos uvijek preskupo? Diže se keš za godišnji, evo vam buy signala 🙂