Tko zna koliki će minus biti danas ?
Danas??? što nije danas proglas o stečaju??? [lol]
Netko i danas želi jučerašnji scenarij. Da li će biti ovaca koji će upasti u navlačenje malih prodaja po bidu ostaje da vidimo.
Dobro je, konacno nakon alzira nova dobra vijest za ingru. dovrsetkom poslova ostvareni uvjeti za naplatu posla…
http://hr.seebiz.eu/ZSE/zagrebacka-burza-nekoliko-dobrih-vijesti-za-gradevinski-sektor/ar-7281/
Počelo s -1,71 % možemo lagano do – 5 %
Počelo s -1,71 % možemo lagano do – 5 %
[/quote]
Ma za tebe i stečaj-valjda ti odgovara??? Prodali ste kada treba kupovati pa sad bi na 11 i niže za ulaz. Eeee, neće ići, nema više takvih ovaca-ošišane i oguljene i pojedena sa koskama zajedno.. [lol]
ŠTETA! Ovaj zastrašivač na 15,50 je stavio samo 1000 kom i pojelo ga. Moj prijedlog je da sada stavi 5000 možda upali sijanje panike.
Dobro je, konacno nakon alzira nova dobra vijest za ingru. dovrsetkom poslova ostvareni uvjeti za naplatu posla…
http://hr.seebiz.eu/ZSE/zagrebacka-burza-nekoliko-dobrih-vijesti-za-gradevinski-sektor/ar-7281/
ima li netko egzaktan podatak koliko od ukupnih 936 milijuna kn dobiva ingra? mogao bi to biti znacajan iznos…
Mislim da se na Magmi dešava prvi slučaj novih pravila-blokade sa uravnoteženjem- zanimljivo je pratiti kako to funkcionira. Biti će toga i na INGRI samo sa zelenim predznakom.
I ja stalno čekam taj odbijanac prema 18 kuna kako predviđaju neki ovdje na Forumu ali izgleda da se bum načekal. Mislim da će se danas zaustaviti ipak iznad 15 kuna, najniža bi mogla biti oko 15,17 tako da sutra završimo na 15,01. U ponedjeljak je novi tjedan, prvi u novom mjesecu, novo polugodište, novo tromjesečje … i sigurno neka nova cijena INGR-e.
Mislim da se na Magmi dešava prvi slučaj novih pravila-blokade sa uravnoteženjem- zanimljivo je pratiti kako to funkcionira. Biti će toga i na INGRI samo sa zelenim predznakom.
kad je uravnatežen ili potraznja premaši ponudu je znak iskrcaxanja
bar iz mog iskustva i uz to velik promet