Samo želja ili imaš i argumente za to?
[/quote]
To su mu samo snovi koji se neće ostvariti
[/quote]
bojim se ja da na ovoj burzi ima više nočnih mora, nesanice nego lijepih snova
navlače vas na short selling…pa da vidiš kontre za koji dan…
Bravo kolega … to je ta novina koja će od sad da zbunjuje mnoge ,
ali će s vremenom doprinjeti povećanoj živosti….povećanju prometa…
bržem i češćem mjenjanju smjera ….itd. [thumbsup]
ma o čemu vas 2 lupetate?! kakav short selling kad je odgođen na neodređeno vrijeme! razmećete se bez veze pojmovima o kojima pojma nemate! [bye]
ma o čemu vas 2 lupetate?! kakav short selling kad je odgođen na neodređeno vrijeme! razmećete se bez veze pojmovima o kojima pojma nemate! [bye]
Vjerojatno misle na virtualku …
Bitno da se naš Opi ne ubija od briga
http://www.tportal.hr/showtime/estrada/135222/Vesna-Jelic-i-corluka-bili-na-otvaranju-Papaye.html
Do ranih jutarnjih sati u Papayi su se odlično proveli i direktor INGRA Grupe Igor Oppenheim, odbojkašica Vesna Jelić, rukometni trener Nenad Kljajić, modni znalac Neven Ciganović, manekenka Adrijana Dejanović i brojni drugi gosti.
Ma frajer…
Jel rundu okrenuo na korporativnu karticu? Plati ce nowim swapom, to im dobro ide..
OČITOVANJE Ingra: Nema vlasničkog restrukturiranja Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 27.06.2011. – 16:24:41
ZAGREB – Ingra je izvijestila da ne postoji namjera Uprave Društva o vlasničkom restrukturiranju. U proteklom razdoblju Uprava je u medijima demantirala špekulacije o istome.
Obzirom da ne postoji namjera niti odluka Uprave o vlasničkom restrukturiranju, navedene novinske članke smatramo neprovjerenim i netočnim informacijama, priopćeno je iz Ingre.
Jedva čekam ovdje prvu "dražbu uravnoteženja"! Naravno, mislim na pozitivnu!
Trgovanje bi moglo postati daleko uzbudljivije sa novim pravilima, samo još da se povećaju prometi.
Valjda će mo i to dočekati! [rolleyes]
Kolega moj komentar se ne odnosi na današnje trgovanje nego
na pozitivne mogućnosti ili zamke short sellinga kao važnog noviteta na zse . [cool]
OČITOVANJE Ingra: Nema vlasničkog restrukturiranja Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 27.06.2011. – 16:24:41
ZAGREB – Ingra je izvijestila da ne postoji namjera Uprave Društva o vlasničkom restrukturiranju. U proteklom razdoblju Uprava je u medijima demantirala špekulacije o istome.
Obzirom da ne postoji namjera niti odluka Uprave o vlasničkom restrukturiranju, navedene novinske članke smatramo neprovjerenim i netočnim informacijama, priopćeno je iz Ingre.
šteta, ponadao sam se da će doći novi gazda s kešom u Ingru i dići je iz gliba [embarass]