Prodaju uglavnom mali burekmajstori koji su uložili novac u Ingru misleći zaraditi ali im sada trebaju kune za praznike pa moraju prodati sa minusom. Hvala na diskontu. [cool]
aha…a kupci koji kupuju po 100-500 komada su u rangu Billa Gatesa? [lol] [bye]
Prodaju uglavnom mali burekmajstori koji su uložili novac u Ingru misleći zaraditi ali im sada trebaju kune za praznike pa moraju prodati sa minusom. Hvala na diskontu. [cool]
aha…a kupci koji kupuju po 100-500 komada su u rangu Billa Gatesa? [lol] [bye]
[/quote]
Treba kupiti knjigu dionicara iz skdd i provjeriti 🙂
kako to ise s cd i sra dobivas
malo offtopic: gdje nam je nestala kolegica (ili mozda kolega?) MADAM? Sjecam se da je pisala da je sve novce stavila na ingru negdje na 13.xx prije onih velikih padova. Od poslije zagubio se svaki trag doticnoj [proud]
Poštovani kolega,izašla sam iz Ingre na savjet brokera na 16,50. Najprije je ispalo dosta prerano ali se kasnije pokazalo ok. Za sad mi je premala razlika u cijeni da ponovo ulazim u Ingru. U međuvremenu su me privukle i neke druge dionice pa je pola sredstava od prodaje Ingre završilo u nečijim drugim buksama [smiley].
Mislim da će Ingra preživjeti i da ću se vratiti kad počne ozbilnije rasti. Ljep pozdrav.
[/quote]
kakav savjet borkera?? pa oni nesmiju davat savjete kad izac ili uc nego samo mogu rec kako se krece cijena trenutno,jer mogu odgovarat klijentu za gubitak ili izmaklu dobit… [shocked]
@elijah loooool
Jel potpisujes ugovor s brokerom gdje on garantira dobit X %? Kakva odgovornost, broker je samo prodavač, on uvijek dobiva 😉
Ma kako si to samo mudro zaključio a istina je sve pada pa je normalno da će i Ingra padati dali na 14 ili 11 kuna to neznaju niti babe gatalice a naročito ne ti , ali da će još padati to znamo svi .
[/quote]
svi znamo i da će ingra rasti. to ne treba zaboraviti, osobito kad je sentiment tržišta negativan. i grci će dobiti svoju ratu kredita. i mi ćemo u eu. a prije toga samo privremene i kratke mjere pritiska.
pred ingrom su samo bolji dani. čuvana je to dionica, jer je velik ulog u pitanju.
[/quote]
realno,onaj intervju s opijem bas i nije nesto,ja ga dozivio kao losu vijest,nije optimistican i uvjeren u preokret nakon svih zadnjih dogadjanja… [shocked] moglo bi to fino klizat na dolje uz sve manje promete…a onda posto odklize bi mogla i jedna panicna rasprodaja
kaktuse znam sto su mi rekli..da nece davat savjete jel ih klijenti poslje mogu tuziti i radit probleme,mada su ih klijenti pitali sami…to se desavalo..eventualno mozes platit razgovor ,investicijsko savjetovanje..al sumnjam da je madam to ucinila,pa me zanima kako je to bilo.
osim toga ak brokeri to savjetuju onda i znaju nesto i rade nesto u vezi toga.bed news u svakom slucaju
Ma kako si to samo mudro zaključio a istina je sve pada pa je normalno da će i Ingra padati dali na 14 ili 11 kuna to neznaju niti babe gatalice a naročito ne ti , ali da će još padati to znamo svi .
[/quote]
svi znamo i da će ingra rasti. to ne treba zaboraviti, osobito kad je sentiment tržišta negativan. i grci će dobiti svoju ratu kredita. i mi ćemo u eu. a prije toga samo privremene i kratke mjere pritiska.
pred ingrom su samo bolji dani. čuvana je to dionica, jer je velik ulog u pitanju.
[/quote]
realno,onaj intervju s opijem bas i nije nesto,ja ga dozivio kao losu vijest,nije optimistican i uvjeren u preokret nakon svih zadnjih dogadjanja… [shocked] moglo bi to fino klizat na dolje uz sve manje promete…a onda posto odklize bi mogla i jedna panicna rasprodaja
[/quote]
interesantno, a ja doživio interview baš pozitivno.
opi kaže da do kraja godine očekuje najmanje 1 ili 2 nova ugovora, optimističan je za dobivanje posla sa Omblom i Plominom, očekuje posao i na ostalih 5 turbina u Iraku, te daljnje poslove u Alžiru (zato i ne brblja oko posla s alžirskom bolnicom) i vrlo moguće u Rusiji. realan je i kad kaže da se stanogradnja do daljnjeg u RH ne isplati, pa do daljnjeg ne planira takve nove projekte.
a glede mogućeg klizanja, a osobito panične rasprodaje… nekako mi to djeluje kao ono: "što je babi milo, to se babi snilo…" a da nisi možda malo pretjerao? čini mi se da je zasada bilo previše loših globalnih vijesti u kratkom vremenu koje su drukerima i trade-erima davale krila.
sada već imamo osnivanje novog eu fonda za pomoć grčkoj i ostalima (500 milijardi eur), do kraja tjedna ili mjeseca kraj eu pregovora, izvjesni novi investitori, itd.. sugeriram stoga ulaz već na ovim razinama, jer su dovoljno niske.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Evo klizi…ali više gore nego dole.
ma pusti te drukere njima je skupo da je 22 kuna
ja ne mogu shvatiti tu zavist na ovoj dionici