INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

trenutno nema nekih loših vijesti za INGR koje bi ju srušile jače dolje, ali niti neke nove pozitive koja bi ju digla prema gore….ukratko, status quo na 16 kn do daljnjega [yawn]

Ma kako si to samo mudro zaključio a istina je sve pada pa je normalno da će i Ingra padati dali na 14 ili 11 kuna to neznaju niti babe gatalice a naročito ne ti , ali da će još padati to znamo svi .
[/quote]

svi znamo i da će ingra rasti. to ne treba zaboraviti, osobito kad je sentiment tržišta negativan. i grci će dobiti svoju ratu kredita. i mi ćemo u eu. a prije toga samo privremene i kratke mjere pritiska.

pred ingrom su samo bolji dani. čuvana je to dionica, jer je velik ulog u pitanju.

moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju, već su izraz osobnog mišljenja

malo offtopic: gdje nam je nestala kolegica (ili mozda kolega?) MADAM? Sjecam se da je pisala da je sve novce stavila na ingru negdje na 13.xx prije onih velikih padova. Od poslije zagubio se svaki trag doticnoj [proud]

ask se lagano povukao.???

neće uvijek biti ovako.

… dionica će po svemu sudeći još padati, odlučio sam da se na burzi treba zabavljat i uživat, ja ću pokušati opet kupovat ako dođe do 15,70, INGRA mi je nekako pri srcu, ako ja ne dočekam da dođe na 100 kuna netko bude … samo treba strpljenja.

... ja se samo igram i uživam ...

malo offtopic: gdje nam je nestala kolegica (ili mozda kolega?) MADAM? Sjecam se da je pisala da je sve novce stavila na ingru negdje na 13.xx prije onih velikih padova. Od poslije zagubio se svaki trag doticnoj [proud]

Poštovani kolega,izašla sam iz Ingre na savjet brokera na 16,50. Najprije je ispalo dosta prerano ali se kasnije pokazalo ok. Za sad mi je premala razlika u cijeni da ponovo ulazim u Ingru. U međuvremenu su me privukle i neke druge dionice pa je pola sredstava od prodaje Ingre završilo u nečijim drugim buksama [smiley].
Mislim da će Ingra preživjeti i da ću se vratiti kad počne ozbilnije rasti. Ljep pozdrav.

...planinu će pomaknuti samo onaj koji je počeo s micanjem kamenčića...(kineska)

Što sinoć napisah danas učinih .
Sutra ću da vidim da li se prevarih .
Mada iskreno očekujem sličnu likvidnost
a i cijene poput današnjih .
Možda još malo laganog dokupa . [thumbsup]

Ingragradnja i dalje prodaje [tongue]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

A Vi se i dalje bojite kao da nemate vlastitu strategiju

budu li pritisnuli luku nanize ja ulazim
a dobro je ivana jemes bond rekla čekati aukciju od adpl
mislim da bi mogao diskont biti na 99 kuna sad je pitanje oče li prije fivifrnfr u sta sumljam
još ču malo pričekati i još razmisliti dal da tu ulupam šolde
nije nagovor na kupnju i li prodaju

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

ajme na sto ti trosis energiju [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Prodaju uglavnom mali burekmajstori koji su uložili novac u Ingru misleći zaraditi ali im sada trebaju kune za praznike pa moraju prodati sa minusom. Hvala na diskontu. [cool]

neće uvijek biti ovako.

… dionica će po svemu sudeći još padati, odlučio sam da se na burzi treba zabavljat i uživat, ja ću pokušati opet kupovat ako dođe do 15,70, INGRA mi je nekako pri srcu, ako ja ne dočekam da dođe na 100 kuna netko bude … samo treba strpljenja.

Prva želja ti se ispunila, sad čekaj drugu. [thumbsup]

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close