INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas idemo u duboki zaron ne samo Ingra nego sve dionice .

@ile znaci želiš se pohvaliti da si loš trejder? 🙂

[smiley] ne, nego da sve te silne analize na ovoj dionici ili na ovoj burzi nemaju baš puno smisla. Pa čak ni silne rasprave na forumu.

+ blokada je na 17,60 [thumbsup]

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

Danas bi bilo lijepo gledat blokadu

4-i dioničar ili ROMF je do petka prodao oko 35.000 dionica.

5-1 dioničar ili AZ OMF se olakšao za oko 50.000 dionica i pao kao 6-i dioničar.
10-i ili Ingragradnja i dalje prodaje.

Ovo su već neugodne poruke gdje 3 od prvih 10 prodaje i otvara pitanje stečeja !!!!!!!!!!!!

Ajde ti fino c/p tog smanjenja az-a, jer ja ga u top 10 nevidim.
[/quote]

ovo što loris piše je teška laž! AZ nije prodao niti jednu dionicu i loris to zna pa namjerno iznosi lažne podatke!
nadam se da će HANFA na ovo reagirati jer ovo nije prvi puta da loris svjesno i namjerno lažima manipulira na ovoj dionici!!!!

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

Danas bi bilo lijepo gledat blokadu

U pravu si danas idemo u negativnu blokadu i to više nego sigurno .

Ludilo brale! Jedan govori da se ide u duboki zaron a drugi u blokadu na 17,60! Govorite li vi o istoj dionici? Ja sam odslušao dosta matematike u životu od raznih profesora ali Loris je iznad svih. Kako taj čovjek barata brojkama… Divota. Nitko ne zna odakle koju izvlači ali kad ga čitaš sve tako fino izgleda…

[lol]

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

Sudeći po stranim tržištima danas bi mogao biti potop .

Sad je već jasno da ne ide Ingra ispod 16,vrlo vjerovatno RBAOMF vraća dionice nazad,kako bi opravdali gubitak od 87 posto..

http://liderpress.hr/Default.aspx?sid=131181

Sad je već jasno da ne ide Ingra ispod 16,vrlo vjerovatno RBAOMF vraća dionice nazad,kako bi opravdali gubitak od 87 posto..

Da sigurno neće ispod 16kn, naročito ako se uzme u obzir da sve okolo pada i to skoro pravocrtno!

New Report

Close