INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Buducnost ingre je osigurana ali dionica i dalje ostaje spekulativna. Trejderi zarade kunu pa napuste vlakic i odu u drugu dionicu pa se za par dana opet vrate i tako u krug. Dugorocno ce vrijednost dionice rasti pa kako bi izbjegli nepotrebne napadaje panike, najbolje je onom tko moze iskljuciti gledalicu i eventualno pogledati stanje na kraju tjedna.

Hm, hoće li izdržati potpora na 16 kn? [sealed]

Ma kakve potpore i odbrane. Svi bi što niže kupili jer je jeftino ali se ipak pomalo guramo da budemo prvi. Tako je i kod prodaje . svi bi skuplje prodali ali zbog malo panike bi ipak bili prvi na asku. I tako to ide

neće uvijek biti ovako.

Prije bih rekao ako ostanemo na 15 i to je uspijeh samo da ne odemo niže .

Prodati nije problem! Trenutno je veći rizik da li će te moći kupiti po nižoj cijeni ili istoj. Tko voli neka izvoli. Tatica čeka! [smiley]
P.S.
Što je Evropa danas zelenija, mi sve crveniji. Komunisti jedni!

Prodati nije problem! Trenutno je veći rizik da li će te moći kupiti po nižoj cijeni ili istoj. Tko voli neka izvoli. Tatica čeka! [smiley]
P.S.
Što je Evropa danas zelenija, mi sve crveniji. Komunisti jedni!

mi cemo se zeleniti sutra! to se crvenimo za jucer 🙂

Hjde hajde, pljunite još malo tih bagatelnih Ingrića, barem do 16kn, pa da se veselimo.

HVALA RBA, veoma ste ljubazni i uslužni.

neće uvijek biti ovako.

Ma kakve potpore i odbrane. Svi bi što niže kupili jer je jeftino ali se ipak pomalo guramo da budemo prvi. Tako je i kod prodaje . svi bi skuplje prodali ali zbog malo panike bi ipak bili prvi na asku. I tako to ide
[/quote]

pukla je potpora na 16 kn…sljedeća linija obrane na 15 kn [embarass]

moje poruke nisu investicijski savjeti niti preporuke za kupoprodaju dionica!

Hjde hajde, pljunite još malo tih bagatelnih Ingrića, barem do 16kn, pa da se veselimo.

HVALA RBA, veoma ste ljubazni i uslužni.
[/quote]

pa zašto im plaćaš po 16 kn?? treba ih pustiti da rasprodaju što niže!

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

Malko me okrznulo! [smiley]

Malko me okrznulo! [smiley]

mene će sutra

[/quote]

pukla je potpora na 16 kn…sljedeća linija obrane na 15 kn [embarass]
[/quote]
Zašto bi 16 bila potpora??? Zar samo zato što je cijeli broj??? [lol]

neće uvijek biti ovako.

Kada pogledam Evropske indexe i Ameriku kako se danas dobrano "zelene" ne mogu da se otmem dojmu da su kod nas mirovinski fondovi najveći kočničari i najveći trejderi. Zamislite burzu gdje mirovinski fondovi svakodnevno "trejdaju" i dobit će te tržište " trule banane", a upravo u to se zadnjih godina pretvorio ZSE. Mirovinci koji bi trebali biti glavni nosioci dugoročnog ulaganja i napretka pretvorili su se u "šibicare". Toliko ih je opteretio zarobljeni "nelikvidni" kapital koji su upucali na visokim cijenama u INU, da im se sada i sto tisuća kuna čini kao "milijun eura". [rolleyes]

New Report

Close