INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da se na ovoj dionici nije ništa promijenilo, samo broj trejdera kojih je sada puno više nego prije.

[cry]

jos je cijena super naspram pred neki dan…

hmm..jedinice na optimisticne postove…zar su svi izisli u ocekivanju potopa? [shocked] onda bi mogao biti veci od onog neki dan… pogotovo s obz na danasnji tmurni dan na zse-samo dan nakon "velike vijesti" i na situaciju vani

građevina i dalje na mukama
http://www.vecernji.hr/biznis/gradevinski-radovi-pali-10-6-posto-ozujku-godisnjoj-razini-clanak-300020

hmm..jedinice na optimisticne postove…zar su svi izisli u ocekivanju potopa? [shocked] onda bi mogao biti veci od onog neki dan… pogotovo s obz na danasnji tmurni dan na zse-samo dan nakon "velike vijesti" i na situaciju vani

Dobro je što ih je više vani, jer kad počne stampedo biti će kao sa 11-18. Samo ovaj put ide sa 16-17 pa do cca 25.

neće uvijek biti ovako.

Ovo je prije 2 mjeseca napisano 🙁

12,50-14 kn i sve su nervozniji, treba to sve sad iskipati van, pa tek onda može Ingra rasti

Hahahaha, koje navlačenje na prodaju. Sutra ćete znati zašto. Pozz

neće uvijek biti ovako.

građevina i dalje na mukama
http://www.vecernji.hr/biznis/gradevinski-radovi-pali-10-6-posto-ozujku-godisnjoj-razini-clanak-300020

Zaboravio si da INGRA neć graditi stanove i da je sklopila posao od 56 MIL EURA.

neće uvijek biti ovako.

Samo vi davajte jedinice, ja sam nakrcan sa Ingrom i sada čekam jeftinije da nadokupim jer imam vjere 🙂

i ja vjerujem, samo sam u petak sve prodao, u subotu okrenuo janjca, a za kupnju ima uvijek vremena

Bravo 🙂
Ponekad treba i prodat i malo uživat 🙂
Malo tužno šta je stalno vraćaju nazad, ali bit će bolje kad budemo dobivali dividendu

Najbolji su mi ovi koji kupuju ili prodaju po jednu dionicu.
Ja bi uveo da svi brokeri uvedu minimalni ulog od 1000 kn po transakciji kao šta imaju Agram brokeri.
A ne da mi tu neka dječica prodaju dionicu za cigare 🙂

Ja bih stavio minimalni nalog 10000 kn pa ne bi bilo ni ovih od 100-200 komada. Ovako svi bi se igrali burze ali s lovom za cigarete.

Ja bih stavio minimalni nalog 10000 kn pa ne bi bilo ni ovih od 100-200 komada. Ovako svi bi se igrali burze ali s lovom za cigarete.

pa imao si danas pred kraj dana na prodaji na 16,30 kn nalog od preko 14.000 komada,ali ga nitko nije ni taknuo….svi ste vi veliki ulagači, ali kad vidite veće naloge zbrišete kao zečevi [yawn]

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

Ja bi bio super sretan da je ingra na kraju godine 25kn 🙂

New Report

Close