Lako je ovo prodati, ali kako ponovno kupiti po nižoj? Kada se ask cijeli dan drži visoko za veću količinu, trči, trči, pa tek onda tisućica. Dobra taktika! [thumbsup]
Lako je ovo prodati, ali kako ponovno kupiti po nižoj? Kada se ask cijeli dan drži visoko za veću količinu, trči, trči, pa tek onda tisućica. Dobra taktika! [thumbsup]
evo, prolazi po 16,85 kn, do kraja dana vjerojatno i niže [embarass]
Tko je drži od početka godine nije ništa zaradio. Ja sam trejdao par puta i imam oko 45% zarade na njoj. Ispada da definitivno nije za long poziciju 🙂
Nije ni izgubio. A što si ti jedan zaradio njih 10 je moralo izgubiti. Pa kad se opeku odlaze ili se opamete. Tako se dešava i sada. Ovi šro su prodali na 17 i manje definitivno gube. Klackalica ih samljela. [thumbsup]
[/quote]
Opet klackalica, iz igre ispada još jedna tura burekdžija. [thumbsup].
Ovi prometi iz dana u dan impresioniraju!!!
A bez promjena u top 10!
Pogledajte stanje u SKDD, vrlo je jednostavno zašto je tako!
Ovdje kao da se odvija borba između dva "konzorcija". Jedan bi spuštao, a drugi kupuje. Malih nema ovdje, oni od straha više ništa ne rade. Treba čekati da vidimo tko je jači! [rolleyes]
Obzirom da su sada ispucane sve ili barem većina pozitivnih vijesti sad bi mogli,, čik pogodi! [lol]
Ovdje kao da se odvija borba između dva "konzorcija". Jedan bi spuštao, a drugi kupuje. Malih nema ovdje, oni od straha više ništa ne rade. Treba čekati da vidimo tko je jači! [rolleyes]
Izgleda da su je opet odlučili zatući dolje [angry]
kog vraga konačno ne puste da ode na 22-25 kn pa se tamo iskrcaju nego stalno ista igra: sruše na 14-15, dignu na 18 i tako u krug!
Od danas po 0,5 – 1 Kunu dolje, ali bilo je zabavno [bye]
Izgleda da su je opet odlučili zatući dolje [angry]
kog vraga konačno ne puste da ode na 22-25 kn pa se tamo iskrcaju nego stalno ista igra: sruše na 14-15, dignu na 18 i tako u krug!
[/quote]
mnoge si ovdje svojim pisanjem navukao u propast ili gubitak, nadam se da možeš uživati u zaradi ?
Bash sam namjeravao kupiti neku malu kolicinu ujutro na 17,45-17,65 al sam se ovog puta suzdrzao, posto sam poznat po tome kad ulazim onda ulazim na vrhu :). Mali odbijanac od gore postavljene granice kao i zadnji put, moglo bi to na 15,40-15,80, pa se stabilizirati na duzi period izmedju 16,00 i 16,50.
Prosječna cijena kaže da smo narasli za 54 lipe, iako to baš tako na prvi pogled ne izgleda. [rolleyes]