Ova INGRA je u zadnje vrijeme postala vrlo ekstremna dionica, ili je samo po asku ili po bidu!
Tko je drži od početka godine nije ništa zaradio. Ja sam trejdao par puta i imam oko 45% zarade na njoj. Ispada da definitivno nije za long poziciju 🙂
Zar vam je softwear pukao, pa čekam već 12 minuta da napumpate bid i prodam, a rekao sam da neću biti niti 2 minute u Ingri ?
Što da sada radim s ovim dionicama, računao sam na vaš program [lol]
Već sam nekoliko puta pisao o tome da će se glavni prekrcaj iz "drhtavih malih ručica" odvijati upravo na cijeni između 17 – 18. Ta cijena je prihvatljiva većini koperanata, naročito onima koji su preživjeli pad na 11 kuna. Na ovoj razini se odvija posljednje "čerupanje", a kada se istresu svi plašljivci, onda ide lagano preko 20. Ovaj puta nema povratka, uskoro će te to i sami zaključiti!
[wink]
Koliko je tu trtaroša, čim neko lupi po bidu odmah još 5 malih udre za njim sa svojom sićom [lol]
Pa budite malo ulagači, bar na mjesec-dva, a ne ovako uzmete svaki dan par bureka i onda pjevate borbene!
Zaradite napokon kao pametni ulagači, a ne kao burekđije! [bye]
Neznaju oni kako je biti investitor. Vidiš da izaze uglavnom sa 200-1200 kom. mali trtaroši se nadaju 11 kn. [lol]
Ljudi ovo je solidno ulaganje sa PERSPEKTIVOM,dnevno trgovanje već danima prelazi Ht,a niko iz top deset ne izlazi,veze Mesića,fin znanje Perića,već ugovoreni poslovi,stabilizirano poslovanje,samo čekajte i uživajte,idete u prirodu,a ono hop dionica opet skočila,ovo mi liči na stampedo sa ATPL iz 2007,kad je sa 600 kn došla do 3600,sano uzivajte,no sikirik…pa veliki ljudi se bore i za svoj opstanak,prepustimo im brige..
Već sam nekoliko puta pisao o tome da će se glavni prekrcaj iz "drhtavih malih ručica" odvijati upravo na cijeni između 17 – 18. Ta cijena je prihvatljiva većini koperanata, naročito onima koji su preživjeli pad na 11 kuna. Na ovoj razini se odvija posljednje "čerupanje", a kada se istresu svi plašljivci, onda ide lagano preko 20. Ovaj puta nema povratka, uskoro će te to i sami zaključiti!
[wink]
On zna oraspoložit čovjeka!
netko je postavio obranu na 16,52 sa 11952 komada na kupnji…i druga obrana je na 16,20 sa 11160 komada.
ivana sedma, ivana i sedam patuljaka;
delux, tigrus ( kuruza) , compa, igrac, bestija, pozitiva, khmm, gismund naravno
fali tu i rezervna klupa, cacone, plavi……
evo nije vam uspio ni ovaj pokušaj obrane cijene, ali pitam se što će biti kada odlučite pretrpjeti gubitak i sve istresete na bid, hoćemo li stati ovaj put na 11 ??????
Ja nemam pojma o čemu pričaš , samo komentiram trgovanje , gledam šta se dešava , da netko zna gdje ćemo stati taj sigurno ne bi bio na ovom forumu !
[/quote]
brutalni kapital je opet demonstrirao moc.
poslije cu Vam pokazati sto znaci biti zbilja mocan mag burze…
[wink]
[/quote]
game over ?