INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@S 400

Što je tu čudno ,kolike dugove imaju dobro se i drže.

Kolege evo usporedba: tržišna kapitalizacija DDJH: 200 milijuna kuna.
tržišna kapitalizacija INGRA: 230 milijuna kuna.
Nešto mi tu ne štima, zaključak je……………….

DDJH ima svoj xy, a ingra je jedan veliki x faktor (tu valjda samo vanzemaljci znaju kakvo je pravo stanje)

Ima li šanse sutra probiti 18,50 ili će manipulatori staviti desetke tisuća na toj koti???

Ako se romf opet ne ukljući u rasprodaju, iako mi se danas na kraju trgovanja učinilo da oni opet postavljaju po 5k komada tik do blokade.
A baš bi bilo zanimljivo da se u kupnju uključio neki strani fond i da pobere romf-u dionice i digne ingru za barem 50% :). To bi me veselilo ne tolko radi dobitka nego radi ovih naših idiota od fm mirovinskih fondova koji uvijek prodaju jeftino a kupuju skupo……..

I dalje bez promjene u top 10:

* Važeći podaci za uredovni dan 09.06.2011 .

INGRA D.D./REDOVNA DIONICA INGR-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PBZ D.D. 909.974 6,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 565.149 4,17 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. DOM HOLDING D.D. 516.658 3,81 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. TEHNIKA D.D. 451.800 3,34 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D. 380.759 2,81 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. LUDVIGER JASNA 338.850 2,50 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 279.556 2,06 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 39,75

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

U koliko sati se očekuje VELIKA objava ?

Navodno u 15 sati i 59min.Pozdrav.

Kad dionica ingre raste nigdje nikoga na forumu, a kad pada toliko puno dušebrižnika, fascinantno [huh]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Kad dionica ingre raste nigdje nikoga na forumu, a kad pada toliko puno dušebrižnika, fascinantno [huh]

a što ćeš komentirati? sjedim, gledam i uživam…i razmišljam hoću li pola INGR prodati lorisu, elijahu i indigomanu na 25 kn ili ću sačekati 30 kn [cool]

Ma ljudi ovdje je sve jasno kao dan.Ko je kupio na ovim razinama,ustvari tko kod da je kupio Ingru taj će se omastiti kad tad.Pozdrav. [lol]

a što ćeš komentirati? sjedim, gledam i uživam…i razmišljam hoću li pola INGR prodati lorisu, elijahu i indigomanu na 25 kn ili ću sačekati 30 kn [cool]
[/quote]

Oni će ti biti zahvalni jer će njima na 25 biti jeftino a sada ima je skupo [lol]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

@društvo,svaka čast trenutnim trejderima,ništa od posla niti od same kompanije,prije ili poslije ste svi u kantunu…….i u eu kompanije propadaju i nestaju…………sretno svima……….PUSA

Danas mi je dan za updejte, pa evo onda i ovdje 😛 Ja sam prema ovoj vašoj dionici jako skeptičan, međutim, negdje tamo u ožujku sam napisao ovdje jedan post u kojem sam rekao da kupovanje ove dionice ipak nije niti po mojem mišljenju čista kocka, pod uvjetom da nije jedina takva nego da imate diverzificirani portfelj "ove klase" visoko rizičnih dionica. Što više gledam, sve više mi se čini da je tako. Ovo ima smisla, ali samo za neke ljude sa određenim vrstama portfelja. Iskreno me zanima što bi na ZSE još bilo "u tom rangu", možda VART i sl., ali ne znam, ne znam ih nabrojati više od 2-3, no kad bi ih imali 10-ak, to bi bilo super, tada bi takav portfelj imao šansu postići visoki prinos unatoč tome što bi neke od tih članica sigurno bankrotirale, ali one koje ne, one bi sve nadoknadile i više nego lijepo.

Naša ZSE zaista ima još uvijek puno prilika, najrazličitijih vrsta, za svaki ukus u investiranju po nešto 😀

New Report

Close