Jednostavno nemaš šanse, ako samo pomislim zadati nalog ovaj broker me preskoči ?????
U istom trenutku izmjeni 5.6 prvih naloga što na bidu što na asku, čista deračina malih dioničara, a kao i uvijek.
Iako sam i ja vdio rast, ali bolesni rast, ostao sam samo promatrati .
Čista fondovska igra, a mnogi što se ovdje hvale mašu tuđim ……
Nije ni čuda da prkosi sili gravitacije normalnog kretanja dionice, ali kako sada napuhuje tako će i ispuhati osim kod nekih izvarednih vijesti koje možda postoje, ali ih mi, većina, nezna.
Za sada ispada da ga oscilatori uopće ne zanimaju pa se dobiva dojam akomulacije iz nekog razloga.
Pretpostavljam da bi i sutra mogao ponoviti 18 Kuna pa nazad u VLDS da tamo odere ove koji već dugo i nervozno čekaju .
Loris, tebi je uvijek netko nešto kriv. Te HANFA ne radi svoj posao, te fondovi i sindikati igraju igrice, te brokeri koji imaju jači alat od tebe. Jel bila INGRA prekjučer po 15 kn? Je. Jel to bilo povoljno za ulaz? Jest. Jel se moglo ući bez problema? Da, moglo se čak i lipariti i žicati na niže. Pa jesi li ušao? Nisi. Jasno da veliki igrači imaju mnogo više sredstava od tebe (nas), brokeri imaju jače platforme od nas, a i HANFA ima važnijeg posla od svakodnevnog baktanja s INGROM…a da probaš biti investitor i uđeš sad na bilo kojoj cijeni i zaboraviš sve skupa na godinu dana, sigurno bi imao daleko bolje rezultate, ako ništa drugo, sačuvao bi živce…LP!
Nešto sam uspio iščupat, a to su uvjeravanja da to radi Erste preko automatizoranog programa.
Kažu i da isti imaju nekoliko prijatelja, malih dioničara, na menu-u, pa ljudi su ne ?
Još samo recite kolega da ste vi danas ko bog prodali za bar 6.000.000,00 kn, jer je promet bio upola manji, a znamo da vam je to specijalnost….sam ne kužim kaj zazippate ih i onda tak u paketićima prodajete…pa ih kupac onda odpakira ili….kak…kak…kak uspijete… [huh]
[/quote]
On ih samo preslika, ne zove se badava indigo-man! [rolleyes]
Kolege evo usporedba: tržišna kapitalizacija DDJH: 200 milijuna kuna.
tržišna kapitalizacija INGRA: 230 milijuna kuna.
Nešto mi tu ne štima, zaključak je……………….
Nešto sam uspio iščupat, a to su uvjeravanja da to radi Erste preko automatizoranog programa.
Kažu i da isti imaju nekoliko prijatelja, malih dioničara, na menu-u, pa ljudi su ne ?
Uđeš u jednu oveću prostoriju, a oko tebe desetci monitora, žica ko u priči, mobitela, pejdžera, voki-tokija, telefona, kojekakvih dojavljivača i sijaset druge tehnologije. Za stolovima, pred monitorima sjede već zrikavi i ozračeni "iksani" i budnim okom motre našu "burzicu". I ti si negdje sortiran u pretincu, zna ti se ime, prezime, imovno stanje, nick odavno provaljen. Imaš li margin, koliko ti je keša na računu, žena, djeca. Koji bicikli voziš, koji ti je broj rolšua, podstanar ili ne, broj nekretnina, mama, tata, baba, deda, stric, strina, boja očiju i veličina one stvari. I tako za svakog od nas, poseban "pretinac"! Ako slučajno posluješ na staromodni način pa zoveš telefonom brokera, on je uvijek u nekoj gužvi, na glas ispunjava tvoj nalog jednom rukom, a drugom tipka drugi nalog za se. Jedina ti je šansa da uđeš u "pravu dionicu" i da ih poubijaš "vremenom"!
Eto tako to funkcionira u "lijepoj njihovoj"! [smiley]
Kada bi ovdje dioničari bili upola "čvrsti" kao oni na IGH, dionica bi odavno bila preko 20.
Uvijek iznova me fascinira da i pored loših vijesti koje se u zadnje vrijeme plasirajo oko IGH, tamo i dalje cijena drži "nivo" koji požele. A ovdje i pored ugovorenog novog 56-milijunskog Eurskog posla, cijena se ponaša kao da se ništa nije desilo, a i na najmanju lošiju vijest odmah se javi brdo nickova sa svojim "stečajnim" prognozama. [rolleyes]
ok,ovo je najobicniji druk.igh,kojeg nmam stoji neusporedivo bolje od ingr
glede ingr ja sam izasao s oko 30 % plusa..
[/quote]
Tješi se tješi, dok bid raste kao germa na toplom! Moje saučešće! [smiley]
[/quote]
hvala !
Duboko vjerujem da nikada neće algotrader zamijeniti mudrog homotradera . Zato se oko mašine uvijek vrti ekipa kontrolora koja to sve budno prati.Rezultat – danas čitam da su mnogi fondovi u minusu.
Ima li šanse sutra probiti 18,50 ili će manipulatori staviti desetke tisuća na toj koti???
http://www.poslovni.hr/vijesti/hepu-suglasnost-za-zaduzenja-181160.aspx
http://www.poslovni.hr/vijesti/kosor-sutra-je-velik-i-vazan-dan-181163.aspx
LP
S400
ima kolega ima šanse, ako zatvori na 18.50, kako bi jedan kolega rekao otvoren je put prema 22 kune
Duboko vjerujem da nikada neće algotrader zamijeniti mudrog homotradera . Zato se oko mašine uvijek vrti ekipa kontrolora koja to sve budno prati.Rezultat – danas čitam da su mnogi fondovi u minusu.
Kod nas nema dovoljno kapitala da bi ta izjava držala vodu. To oni i dobro koriste i ja to smatram direktnom pljačkom malih dioničara bez presedana.
Ona kvazi Hanfa bez problema me rasteže zašto sam na DDJH na bidu postavio 140 dionica, a na asku 200, ali ove majumune koji od početka do karaja trgovanja pumpaju bid da prodaju po asku pa kada prodaju opet ponove sve na višim cijenama u krug, nikome ništa.
Zakon mora biti jednak za sve ili nema pravde, a ako nema pravde nema ni vladavine prava, već anarhija koja dođe na naplatu prije ili poslije. Evo Sanader vam može nešto reči o tome !
Bolje da me na cesti pokušaš nožem opljačkati i imati ću veće šanse za obranu od ovoga.
Ovako sam oni imaju koristi, a to izaziva pobunu i nerede, slažete se, samo je pitanje vremena ?
P.S. osoba ivana sedam, što kažete, što misli broker o tome ?