Zar društvo koje čeka 14,11,7 kn misli da se od petka 13.5 do danas desetke milijuna kuna tek tako uložilo u INGRU???
oni ti misle da su to ulazili mali….ne shvaćaju da je to nemoguće.
Lako Vam se danas radovati kada sam jučer pred kraj trgovanja prokrčio put kroz 16. Bio bi red da mi se barem malko zahvalite! [wink]
Jednostavno nemaš šanse, ako samo pomislim zadati nalog ovaj broker me preskoči ?????
U istom trenutku izmjeni 5.6 prvih naloga što na bidu što na asku, čista deračina malih dioničara, a kao i uvijek.
Iako sam i ja vdio rast, ali bolesni rast, ostao sam samo promatrati .
Čista fondovska igra, a mnogi što se ovdje hvale mašu tuđim ……
Nije ni čuda da prkosi sili gravitacije normalnog kretanja dionice, ali kako sada napuhuje tako će i ispuhati osim kod nekih izvarednih vijesti koje možda postoje, ali ih mi, većina, nezna.
Za sada ispada da ga oscilatori uopće ne zanimaju pa se dobiva dojam akomulacije iz nekog razloga.
Pretpostavljam da bi i sutra mogao ponoviti 18 Kuna pa nazad u VLDS da tamo odere ove koji već dugo i nervozno čekaju .
Pitam se tko to neda da pređe 2 lipe do blokade i zbog čega??
Pametnom dosta
Strpljen-spašen
Zar društvo koje čeka 14,11,7 kn misli da se od petka 13.5 do danas desetke milijuna kuna tek tako uložilo u INGRU???
[/quote]
Možda i jesu mali ali su im bankovni računi VEEEEELIKIIIIIII!!!!! [lol]
ma to su sve mali koji su dizali margine kod agrama x3,tako da se možete pripremit na pucanje margina pa idemo opet do 14
[/quote]
[/quote]
završiti će na 16,51
Sjedi 1
[/quote]
[/quote]
[rolleyes] [thumbsup] [lol]
završiti će na 16,51
Još samo recite kolega da ste vi danas ko bog prodali za bar 6.000.000,00 kn, jer je promet bio upola manji, a znamo da vam je to specijalnost….sam ne kužim kaj zazippate ih i onda tak u paketićima prodajete…pa ih kupac onda odpakira ili….kak…kak…kak uspijete… [huh]