INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

blok blok

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

kako ga podmeću pod blok cccc….. …strogo kontrolirani vlakovi hmm….

Neće nitko blokadu napraviti jer isplati se skupljati dok daju prije sutrašnjih vijesti kada će i 18 biti malo.

neće uvijek biti ovako.

Onako odokativno… kako se čini da je iskrcavanje velikog prodavača još jučer završilo, ćini mi se danas da je izvjesna blokada, po ovome što vidim na monitoru.

Blokada je na 17,09.

[thumbsup]

lp

Nema više plavog,jučer kupio danas prodao
Rekao ujutro ide to up i očistio se ,a mali navalili ko stado pa brsta li ga brste
I što sad ,kad to opali nizbrdo

vi vjerujete plavom
upravo se iskrcao

Ne znam iz kojeg crtića su ova dva lika ispala, da li netko zna?
Koliko ja pratim crtiće, ovo nisu glavni likovi, možda sporedni, ili čak statičari možda? [smiley]

Plavi nije ništa prodao, plavi je opet neslužbeni glasnogovornik Ingre ( za nešto službene prirode, slobodno mi se može obratiti putem privat-a ).
Ne znam dečki da li će u blokadu danas, ali je bila 2 lipe tik do blokade, pa eto.. tek toliko od mene…
+ 9,3 % u ovom trenutku.

tnx!

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Blokada bi trebala biti minut-dva prije kraja trgovanja, dok ih se dovoljno nakupi. Ovaj kupac neki "prepredenko" i ima keša garant! [wink]

završiti će na 16,51

završiti će na 16,51

ajmo vidit koliko si točan

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

završiti će na 16,51

A ti čekaš na 16,54 ? Veći promet u zadnjih sat vremena nego što je cijeli dan bio! Kupuju mali! [lol]

kako volim dok poklopi ove "blokere" poput ovog sada 5182kom na 17.00 🙂 to je posao!!

Bolje da nije blokada, jer će uprava morati reći više o novom projektu [smiley]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

ovo će školski danas završiti

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Zar društvo koje čeka 14,11,7 kn misli da se od petka 13.5 do danas desetke milijuna kuna tek tako uložilo u INGRU???

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close