INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čini mi se da ovo ide u blokadu u 14,00. I to bi za danas bilo to.

izgleda ništa od poslova,
objavili da će u roku 24 sata obavijstiti burzu o točnim podacima u vezi posla ,
i gdje su sad
popapala maca jezik
istovarili se i baš ih briga za male ovčice

Može li link na tu objavu, ili samo laprdaš, pa ako prođe ???

Inače prodao sam na 16,80 na otvaranju i sada čekam dnevno dno, prosjek dana 16,50, tu smo negdje za ponovni ulaz, jer sutra je VELIKI PETAK.
[/quote]

sutra je veliki petak i tvoja ispovijed i kajanje?

Postanite Eu-robovi

Za sada prosječna 16,50 juče 15,54. Sutra 17,54? Nije baš nešto ali veseli! [smiley]

Kada bi ovdje dioničari bili upola "čvrsti" kao oni na IGH, dionica bi odavno bila preko 20.
Uvijek iznova me fascinira da i pored loših vijesti koje se u zadnje vrijeme plasirajo oko IGH, tamo i dalje cijena drži "nivo" koji požele. A ovdje i pored ugovorenog novog 56-milijunskog Eurskog posla, cijena se ponaša kao da se ništa nije desilo, a i na najmanju lošiju vijest odmah se javi brdo nickova sa svojim "stečajnim" prognozama. [rolleyes]

ok,ovo je najobicniji druk.igh,kojeg nmam stoji neusporedivo bolje od ingr
glede ingr ja sam izasao s oko 30 % plusa..
[/quote]

Samo nam još reci koliko je to novaca, 300kn??? I ja sam svojedobno na ATPL zaradio 60% u nekoliko dana, ali problem je bio što je tako veliki postotak za mene bio realnih samo 1200kn-par bureka, što i nije nešto s obzirom na 60% zarade. Takvih i na INGRI ima mnogo. Fol zarada 10,30% a u stvarnosti parsto kunića do 1000 najviše. Kao što rekoh malo je onih koji uspiju 5000-10000 kom kupiti na dnu a prodati na vrgu, ostali uglavnom GUBE.

neće uvijek biti ovako.

Umjetnost je kako se već danima Crobex drži na "uzdi" od 0 – 0,30 u zelenom i tako po cijeli dan, dok se mudraci polako nakrcavaju kvalitetnijim i likvidnijim dionicama. Moja čestitka za savršeno izbalansirani "softver" kojega bi se i japanci postidjeli. [wink]

Za sada prosječna 16,50 juče 15,54. Sutra 17,54? Nije baš nešto ali veseli! [smiley]

Kolega , imaš pozdrave od H.K. –

p.s. sve mi sliči da imamo sličan portfelj

Kao da je entuzijazam splasnuo? ništa od proboja 17 kn? [yawn]

moji postovi nisu savjet niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

ja sam se vratio još jučer… [thumbsup]

ovdje postaje jako napeto…………..

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Netko nervozan bi mogao počistiti ask sve do 17 u jednom potezu. Imam neki osjećaj! [smiley]

Kao da je entuzijazam splasnuo? ništa od proboja 17 kn? [yawn]

evo nas sasvim blizu 17 kn ! [rolleyes]

ajmo…blokada…

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

New Report

Close