INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

inverter objasni nam svima koliko si puta platio članarinu ovdje i izašao s minusom. shvaćam da si ogorčen na ingr, većina nas je isto na dionice gdje su izgubili novac, ali ohladi malo. pa piši na yahoo finance messageboardu malo. mislim ako si usavršio engleski do sada?

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

@many

o čemu ti to? O kojem poslu pričaš?

o poslu u jednoj tradicionalnoj zemlji,kojoj ne zna se,
što se premet ugovora ne zna se
financijska konstrukcija ne zna se
o tomu su obećali izvjesti javnost u roku 24 sata
cjena otišla s 11 na 18,50,
majstori s e istovarili
i tko je odgovarao nitko
[/quote]

zna se, zna se, dobro se zna i koja je zemlja, i što je predmet ugovora, i da ništa nisu trebali više izvijestiti a obrazložili su i zašto. a znaju se i vaše očigledne namjere. ne razumijem zašto niste zadovoljni sa svojom odlukom da izađete na ovim razinama, pa nitko vas nije na to prisilio.

scenarij današnjeg kretanja cijene, koliko vidim, je isti kao i jučer. i isti je razlog. vjerujem da će i zaključna cijena jednako porasti. ne, nema tih plašljivaca i marginaša koji će ovo zaustaviti.

moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju, već su izraz osobnog mišljenja

izgleda ništa od poslova,
objavili da će u roku 24 sata obavijstiti burzu o točnim podacima u vezi posla ,
i gdje su sad
popapala maca jezik
istovarili se i baš ih briga za male ovčice

O čem ti laprdaš?
Objavili su posao od 56mil EUR. Posao je uvjetovan tajnom jer se radi o vojnom objektu (bio je članak na HGK dok ga nisu maknuli). Ne kužim, što tebe muči?

steel @ ovdje su samo dugorocni dokupljivaci osisani [bye]

Na zalost zbog gospodarske krize velika vecina ih je nastradala, kako na ingri tako i na svim drugim dionicama, no to se ne moze reci i za one koji ulaze sad na ovim razinama kada kriza polako odlazi i dolaze bolja vremena.

ova tema je neiscrpna……..najveći gubitaš ima najviše pozornosti……….ako znaš za psihologiju mase sve ti je jasno

ova tema je neiscrpna……..najveći gubitaš ima najviše pozornosti……….ako znaš za psihologiju mase sve ti je jasno

zato ima i puno prometa kao i oscilacija, a za razliku od zlatnih dionica [rolleyes]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

PROCJENA: Samo 10% burekmajstora je zaradilo za burek, cca 30% ih je na istoj poziciji a preko 50% je u gubicima. Pa vi prodajite i daalje. Majstori koji su kupovali ispod 15 od vas, danas su vam prodali iznad 16,50 a sada vas stiskaju askom da im prospete po bidu gdje vas uredno čekaju, i tako svakih par dana a ponekad i u istom danu po istom scenariju. Pozdrav investitorima. Mi smo bezbrižni u ovim danima, …ide o UP.

jos bih dodao…dugorocni holderi 99.9%njih u minusu…citaj preko 3000 dionicara [yawn]
[/quote]
Samo tebi na znanje-minus mi je sa drugih dionica a INGRA me pomalo vadi. Dokupljivao po bagateli i stojim s njom vrlo dobro. Hvala što brineš za mene-inače. [lol]

neće uvijek biti ovako.

Znači očekuješ veliki pad cijene ove dionice ?

Kada bi ovdje dioničari bili upola "čvrsti" kao oni na IGH, dionica bi odavno bila preko 20.
Uvijek iznova me fascinira da i pored loših vijesti koje se u zadnje vrijeme plasirajo oko IGH, tamo i dalje cijena drži "nivo" koji požele. A ovdje i pored ugovorenog novog 56-milijunskog Eurskog posla, cijena se ponaša kao da se ništa nije desilo, a i na najmanju lošiju vijest odmah se javi brdo nickova sa svojim "stečajnim" prognozama. [rolleyes]

ok,ovo je najobicniji druk.igh,kojeg nmam stoji neusporedivo bolje od ingr
glede ingr ja sam izasao s oko 30 % plusa..

Očigledno je da ovdje polako ali sigurno ulazi "pametni novac". Ne žuri mu se, pokupi pokojeg trejdera uz put, malo po bidu, malo po asku, ali "papirići" prelaze u čvrste ruke. I tamo će ostati do 10-terostruke zarade. Bureci Vama, a njima buregdžinice i restorani! [smiley] [smiley] [smiley]

Kada bi ovdje dioničari bili upola "čvrsti" kao oni na IGH, dionica bi odavno bila preko 20.
Uvijek iznova me fascinira da i pored loših vijesti koje se u zadnje vrijeme plasirajo oko IGH, tamo i dalje cijena drži "nivo" koji požele. A ovdje i pored ugovorenog novog 56-milijunskog Eurskog posla, cijena se ponaša kao da se ništa nije desilo, a i na najmanju lošiju vijest odmah se javi brdo nickova sa svojim "stečajnim" prognozama. [rolleyes]

ok,ovo je najobicniji druk.igh,kojeg nmam stoji neusporedivo bolje od ingr
glede ingr ja sam izasao s oko 30 % plusa..
[/quote]
Tješi se tješi, dok bid raste kao germa na toplom! Moje saučešće! [smiley]

OK burekđije s 16,50 so rjesene, idemo dalje!

New Report

Close