Kolega Bero molim Vas nemojte pametovati, jer nemate razloga prodavati nam Vašu demagogiju.
Najavljeno je za 24.9.07.
…vezano za 1 kotaciju , uprava INGRE je spremna,međutim oni zasad ništa ne mogu dok HANFA službeno neda potvrdu…[smiley2][smiley2][smiley2]
Danas Europski indexi u zelenom,očekujem da će optimizam ulagača biti vidljiv i na INGRI…nar . u plusu…[smiley2][smiley2][smiley2]
Danas Europski indexi u zelenom,očekujem da će optimizam ulagača biti vidljiv i na INGRI…nar . u plusu…[smiley2][smiley2][smiley2]
Pa tako nalaže k/p.
Evo netko počeo skuplati, abaš se pitam tko je to…..[smiley2][smiley2]
Uglavnom uskoro smo na 47, tako da….uživajte kolege…..
Nego kako to da već dva dana nema vijesti o otpuštanju/stjecanju, to me malo počinje zabrinjavati.
Kako nema? Evo vijesti: http://www.zse.hr/novosti/1125-07-INGR_otpustanje_Kostrencic.doc
Kupnja se lijepo slaže,pogotovo lijepo izgleda onih 100kom, ima li netko trenutni omjer K/P [smiley2][smiley2][smiley2]
Meni nije samo jasno zašto Uprava prodaje. Možda imaju neke druge planove ???
A što će biti s dionicama iz trezora. Jer opet idu upravi kao nagrada ili ????
Malo se bojim za ovu dionicu.
Karoje
Meni nije samo jasno zašto Uprava prodaje. Možda imaju neke druge planove ??? A što će biti s dionicama iz trezora. Jer opet idu upravi kao nagrada ili ???? Malo se bojim za ovu dionicu. Karoje
Molim te evo nazovi upravu INGRE pa im proslijedi svoje pitanje -br.tel 01/ 6102555,ako si frend javi nam što su ti rekli… [smiley2][smiley2][smiley2]