INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nebitni ste a pogotovo vaše jalovomdrukanje na pad
tko se god bori s burzom uvjek ona pobjedi
kolega igrač pa kako si mi prijatelju,uvjek ti i ja završimo u slična ulaganja ko da smo sijamski blizanxi haha

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Nadam se da je ovo oko 15,5 stabilizacija i dno. Valjda su prodali koji su mislili i sad možemo lagano gore. Lagano, ne mora biti raketa [thumbsup]

kolega igrač pa kako si mi prijatelju,uvjek ti i ja završimo u slična ulaganja ko da smo sijamski blizanxi haha

Može biti kolega !
Burza pobijedi, tu si u pravu ali ipak smo mi svi u plusu ( većina ) neko većem neko manje , zato i jesmo i dalje ovdje , i nedamo se !!!
Šta sam ja sve ovdje prošao, prva dionica kupljena 1994. god. ali sve ovo je meni jedna vrsta zabave, hobija , nikada posao.

s današnjim danom iznad 15,00 protrgovano točno 2 milijuna dionica. [smiley]

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

prije bih rekao istrejdana po 4-5x svaka dionica [rolleyes]

[/quote]

To da, ali mislim da mnogi koji su kupovali na 17,5 – 18,5 još drže te dionice. Nisu svi uspjeli izaći s prihvatljivim minusom.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

[/quote]

kolega nitko to ne spori, ali po svim osnovama investiranja, to je odličan pozitivan signal, bez likvidnosti nema niti interesa.

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

Evo kako je Hanfa našla rješenje za Ingru i ostale;

od 24.06.11. uvodi se skriveni nalozi tako da veliki mogu lakše trejdati, a ne da se muče kao danas [lol]

Lijepa naša RH

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Može biti kolega !
Burza pobijedi, tu si u pravu ali ipak smo mi svi u plusu ( većina ) neko većem neko manje , zato i jesmo i dalje ovdje , i nedamo se !!!
Šta sam ja sve ovdje prošao, prva dionica kupljena 1994. god. ali sve ovo je meni jedna vrsta zabave, hobija , nikada posao.
[/quote]

svaka čast kolega .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

01.06.11

RSI zavrnuo, gap od 14,90 – 16,50kn

08.06.11
Odbijanac od donje razine gapa, indikatori Ok, trend i dalje UP…zatvaranjem iznad 18,50 se otvara put prema 22 kn.

Ps.
uredno se natovario na 14,90 [smiley]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

01.06.11

RSI zavrnuo, gap od 14,90 – 16,50kn

08.06.11
Odbijanac od donje razine gapa, indikatori Ok, trend i dalje UP…zatvaranjem iznad 18,50 se otvara put prema 22 kn.

Ps.
uredno se natovario na 14,90 [smiley]
[/quote]

Znači target ti je 22 kune i do tada ne prodaješ???

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Danas je školski primjer kako se iskipati iz Ingre na višim razinama.

Mislim da su danas mnogi ovdje puno toga naučili ? [wink]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close