nebitni ste a pogotovo vaše jalovomdrukanje na pad
tko se god bori s burzom uvjek ona pobjedi
kolega igrač pa kako si mi prijatelju,uvjek ti i ja završimo u slična ulaganja ko da smo sijamski blizanxi haha
Nadam se da je ovo oko 15,5 stabilizacija i dno. Valjda su prodali koji su mislili i sad možemo lagano gore. Lagano, ne mora biti raketa [thumbsup]
kolega igrač pa kako si mi prijatelju,uvjek ti i ja završimo u slična ulaganja ko da smo sijamski blizanxi haha
Može biti kolega !
Burza pobijedi, tu si u pravu ali ipak smo mi svi u plusu ( većina ) neko većem neko manje , zato i jesmo i dalje ovdje , i nedamo se !!!
Šta sam ja sve ovdje prošao, prva dionica kupljena 1994. god. ali sve ovo je meni jedna vrsta zabave, hobija , nikada posao.
s današnjim danom iznad 15,00 protrgovano točno 2 milijuna dionica. [smiley]
s današnjim danom iznad 15,00 protrgovano točno 2 milijuna dionica. [smiley]
prije bih rekao istrejdana po 4-5x svaka dionica [rolleyes]
[/quote]
To da, ali mislim da mnogi koji su kupovali na 17,5 – 18,5 još drže te dionice. Nisu svi uspjeli izaći s prihvatljivim minusom.
[/quote]
kolega nitko to ne spori, ali po svim osnovama investiranja, to je odličan pozitivan signal, bez likvidnosti nema niti interesa.
Evo kako je Hanfa našla rješenje za Ingru i ostale;
od 24.06.11. uvodi se skriveni nalozi tako da veliki mogu lakše trejdati, a ne da se muče kao danas [lol]
Lijepa naša RH
Može biti kolega !
Burza pobijedi, tu si u pravu ali ipak smo mi svi u plusu ( većina ) neko većem neko manje , zato i jesmo i dalje ovdje , i nedamo se !!!
Šta sam ja sve ovdje prošao, prva dionica kupljena 1994. god. ali sve ovo je meni jedna vrsta zabave, hobija , nikada posao.
[/quote]
svaka čast kolega .
01.06.11
RSI zavrnuo, gap od 14,90 – 16,50kn
08.06.11
Odbijanac od donje razine gapa, indikatori Ok, trend i dalje UP…zatvaranjem iznad 18,50 se otvara put prema 22 kn.
Ps.
uredno se natovario na 14,90 [smiley]
08.06.11
Odbijanac od donje razine gapa, indikatori Ok, trend i dalje UP…zatvaranjem iznad 18,50 se otvara put prema 22 kn.
Ps.
uredno se natovario na 14,90 [smiley]
[/quote]
Znači target ti je 22 kune i do tada ne prodaješ???