INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne morate više ništa govoriti,pogledajte vani indexe pa pogledajte promet na INGRi i drugim dionicama,pa cijenu sadašnju,pa malo bacite oko na INGRin graf,pa se sjetite petka i sve će Vam biti jasno.
Po ovim cijenama mislim da ne bude više kupnje.

Vidim da neki prodaje kao lud po 16,50 dok ovo pišem, biće da je Loris,ušao na 15,90 pa se prepa pa prodaje.

Pozdrav

bit će bolje................

loris
fino sam ti rekao da trpaš a ne da lupetaš ovdje po forumu
akcija se odnosilo na Dionica znaš ono akcija-dionica

budem ti javio kad da izlaziš van

Postanite Eu-robovi

Fina akumulacija dobiti

DDJH od ATL napravio 200%, a INGRA 30% i to još uz posao od 400 milijuna kuna. Neviđeno još u svijetu.

Ingra nije, koliko ono, 2 godine ništa sklopila.. Nikakav posao.. Ništa.. I evo.. Posao koji vrijedi, ako sam dobro izračunao, cca 30kn po dionici.. Naravno da su tu i troškovi, ali oni su tu bili i kad nije bilo posla.. Nakon ovakvog posla se otvaraju šampanjci i smije od uha do uha.. Ajd uživajte..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Mimo skupio nešto love, sada slobodno spuštajte cijenu :))

NYSE bi drugačije odreagirao, ali postati će i ZSE jednog dana "pravedna".

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Pa šta u ovoj dionica samo traderi !?! Kupiš po 15,00 kn prodaš po 15,40 kn i to je to !!!

Pa šta u ovoj dionica samo traderi !?! Kupiš po 15,00 kn prodaš po 15,40 kn i to je to !!!

e to je jad [sad]

A sad, kad Loris uđe ide mala korekcija. [kiss]

Loris ulazi na 16 ili više, uvijek zadnji, ne volim velikeeeee zarade, a prvi izlazi [thumbsup]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

milina jedna…bitno da kupaca ne fali niti na 11 niti na 18 kn … [tongue]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Loris ulazi na 16 ili više, uvijek zadnji, ne volim velikeeeee zarade, a prvi izlazi [thumbsup]
[/quote]

Nije ni to loše
[thumbsup]

Tužnim glasom ( slovima ) moram reći da će i za tebe biti još vremena. Precijenio sam kritičnu masu investitora a podcijenio kritičnu masu špekulanata.
Da se ogradim odmah , i ja sam ponekad špekulant ( kao i mnogi drugi ) i dapače bez špekulanata nema niti burze ( niti i jedne svjetske , ne samo naše ) kao i naravno bez investitora.

[/quote]

Nije ni to loše
[thumbsup]

Tužnim glasom ( slovima ) moram reći da će i za tebe biti još vremena. Precijenio sam kritičnu masu investitora a podcijenio kritičnu masu špekulanata.
Da se ogradim odmah , i ja sam ponekad špekulant ( kao i mnogi drugi ) i dapače bez špekulanata nema niti burze ( niti i jedne svjetske , ne samo naše ) kao i naravno bez investitora.
[/quote]

Kolega,

postoji istina, a ona kaže da je burza sredstvo za udruženo čeprkanje malih dioničara od udruženih brokera i pridruženih članova.
To svi znamo i svi stari brokeri će to potvrditi.
Što više, ako nisi u dogovornoj grupi šanse su ti jako male, kao meni.

Grupa ima info., novce i iskustvo trejdanja, paze na svaki i najstiniji detalj ( forumu, ZSE, tisak, a posebno bid i ask kako prije otvoranja burze pa kroz trgovanje tako i nakon zatvaranja. )

Na takovoj burzi, a do konačnog prosvijetljenja Hanfe i sl. institucija moramo se mi mali zadovoljiti lipama.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close