INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eto vam kupnje od 175 xxx opet ošišane ovćice [angry]

Mora uslijediti barem još jedan napad na 18.5, dal će sutra, prekosutra, slijedeći tjedan, nemam pojima.

Malo je off topic ali Ingra i Đuro su stvarno na suprotnim stranama klackalice.

Prema očekivanjima, podcijenjena Ingra krenula je u odbijanac…a vi koji ste nasjeli na trećerazredna drukanja lorisa&co pa ste im prodali, sami ste si krivi [bye]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ovo je smijeh
nemam ovu akciju vec dugo vremena ali se čudim naivnosti i pohlepi drugova
pa kaj ste mislili da će ići sa 11,50 na 25 u roku keks za 5 dana
po mojem sudu ovo je sada dno i tko ima viška para i vremena nek sad ulazi pa nek prodaje na 20 kuna
hvala na čitanju

kolega "akcija" i "kaj" su u suprotnosti ?

Mislite sada je pravo vrijeme za prodaju jer 18 se nemože probiti, a na 20 bi i cijela TOP 10 lista prodala ?

VIDIM DA SE SINDIKAT ISKRCAVA NA 15,4X ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Malo je off topic ali Ingra i Đuro su stvarno na suprotnim stranama klackalice.

Da, baš sam htio komentirati, sad je DDJH započeo s padom, a Ingra s rastom. Uskoro će se masa trejdera vratiti iz DDJH u INGR [wink]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Prema očekivanjima, podcijenjena Ingra krenula je u odbijanac…a vi koji ste nasjeli na trećerazredna drukanja lorisa&co pa ste im prodali, sami ste si krivi [bye]

Čekaj malo , ne reci dva put , sada ponovo kreću kamikaze !

ovo je smijeh
po mojem sudu ovo je sada dno i tko ima viška para i vremena nek sad ulazi pa nek prodaje na 20 kuna
hvala na čitanju

Mislite sada je pravo vrijeme za prodaju jer 18 se nemože probiti, a na 20 bi i cijela TOP 10 lista prodala ?

[/quote]
Joj loris, kakav prokleti sindikat??

Evo i Šefa ispod mene s nekom mudrom.. [yawn]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Ajoj netko se prerano zaletio na kupnji bit će plača .

ovo je smijeh
hvala na čitanju

[/quote]

Vidim , nisi kupio ali ima još vremena , veliki igrači sada ručaju ali kada se vrate u urede onda će biti kasno
[wink]

ovo je smijeh
hvala na čitanju

[/quote]

Vidim , nisi kupio ali ima još vremena , veliki igrači sada ručaju ali kada se vrate u urede onda će biti kasno
[wink]
[/quote]

Ispravak navoda , već je kasno , sorry , možda drugi put !

Izgleda da sam ovaj put promašio [sad]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close