INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I dalje traje prebacivanje tradera iz Ingre u DDJH. Brana na Ingri se raspala , sljedeća na 14,90-91.

Koja je sljedeća brana? Ustvari koja je zadnja, da znamo ući? [wink]

Kamikaze..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Kamikaze..

Upravo tako ali koliko znam kamikaze napadaju u nekoliko valova, koliko ih je danas prošlo ?

Koperanti koji nisu prodali i gledali kako se vuče oko 12 kn su neiskusni i padaju na naivne fore i sada prodaju jer misle da to ide nazada na 12 kn.

I dalje traje prebacivanje tradera iz Ingre u DDJH. Brana na Ingri se raspala , sljedeća na 14,90-91.

E to su pravi trejdari! Prodati Ingru s minusom da bi ušli u Đuru na ovim razinama. Malo kasno paljenje zar ne?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Ja očekujem pad na dno od 14 i onda opet tamo dugo mrcvarenje do slijedećeg posla…

E to su pravi trejdari! Prodati Ingru s minusom da bi ušli u Đuru na ovim razinama. Malo kasno paljenje zar ne?
[/quote]

to su tzv. besplatni i (dobro??) namjerni(čitaj zli) komentari koji daju savjete kada treba kupovati, a kada prodavati……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

to se za nas male ulagace cinilo ko brana,a zapravo nije ni bila.pitam se znaju li oni koji su postavili nalog sto je to bilo???

ma kojih 11, idemo na 7-dobiven je posao zar ne??? Znači idemo na 7. Treba iscijediti sve dionice u čvrste(pohlepne)ruke. Tko može može.

neće uvijek biti ovako.

ivana sedma, ivana i sedam patuljaka;

delux, tigrus ( kuruza) , compa, igrac, bestija, pozitiva, khmm, gismund naravno
fali tu i rezervna klupa, cacone, plavi……

evo nije vam uspio ni ovaj pokušaj obrane cijene, ali pitam se što će biti kada odlučite pretrpjeti gubitak i sve istresete na bid, hoćemo li stati ovaj put na 11 ??????

Ja nemam pojma o čemu pričaš , samo komentiram trgovanje , gledam šta se dešava , da netko zna gdje ćemo stati taj sigurno ne bi bio na ovom forumu !

Kamikaze..

Upravo tako ali koliko znam kamikaze napadaju u nekoliko valova, koliko ih je danas prošlo ?

[/quote]
kamikaze su kupci [lol]

Ingra – 2,64 % dobro je krenulo idemo na 14 ili 13 kuna .

New Report

Close