INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pobrkali se citati…ovaj je moj:ja sam izasao nazalost na dnu ali sa velikim plusom-oko 40% (jer kad u nesto vjerujem udjem sa 100% portfelja),10ak posto manjim nego je trebao biti .neprihvatljivo mi je da padne na 14 ili 13 a kamoli na 12 a mogla bi.no pratit cu razvoj situacije
uz ispravku ,30 % ne 40

Vidim da trećerazredni drukeri ne žele prihvatiti činjenicu da Ingra s 2 dobivena posla u inozemstvu nije više u istoj situaciji kao pred 2 mjeseca nego u daleeeeko boljoj pa tako ni cijena ne može biti više stečajna (12 kn) nego je ovih 15 kn cca novo dno Ingre s kojeg će (sutra? – a najkasnije u petak [proud] ) krenuti novi val rasta.
Meni je svejedno hoćete li kupovati sad na 15 kn ili kroz koji dan na 18 kn, ali me počinju zamarati ova isprazna trećerazredna drukanja.
Ako drukate ili to radite sa stilom ili zašutite [yawn]

slažem se kolega, ljudi su prodali jer su pomislili da će ispod 15 kn, kad ono bedem na 15 kn i stalno dolaze novi nalozi na kupnju.
OK kolege , prodali ste , rekli ste to i adio, ali nekima to nije dosta nego kao elijah sad pišu desetke postova da nas uvjere kako su napravili ispravno. svatko sam odgovara za svoje poteze, stoga molim kolege koji su prodali da nam prestanu soliti pamet, mi koji sad kupujemo i držimo INGR dobro znamo zašto to radimo, a to što ste vi u panici prodali je samo vaš problem! [bye]

moji postovi nisu investicijski sasvjeti niti prijedlog za kupnju ili prodaju dionica

Nekoliko dana nisam bio na forumu i vidim da je i dalje pun plačipi….. Svi sami sebe tješe da će to ili gore 100% pa će prodati ili dole bar 50% pa će hrabro uletiti…

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Na forumu su ionako samo trejderi koji bi što prije htjeli zaraditi. Inače ne bi bili stalno na forumu i čitali što bilo tko misli.

slažem se kolega, ljudi su prodali jer su pomislili da će ispod 15 kn, kad ono bedem na 15 kn i stalno dolaze novi nalozi na kupnju.
OK kolege , prodali ste , rekli ste to i adio, ali nekima to nije dosta nego kao elijah sad pišu desetke postova da nas uvjere kako su napravili ispravno. svatko sam odgovara za svoje poteze, stoga molim kolege koji su prodali da nam prestanu soliti pamet, mi koji sad kupujemo i držimo INGR dobro znamo zašto to radimo, a to što ste vi u panici prodali je samo vaš problem! [bye]

ivana i sedam patuljaka, koji ste vi patuljak gosp. cekic ?

vidim da ste postavili mamce na bidu od prvih 5 naloga ? Što sada , dali bi ja sada trebao te naloge preskakati i kupovati isto vaše naloge po asku dok ne izađete iz Ingre ?

Mislim da ću radije sačekati da se cijena vrati na 16 i preko, a time i podvrdi trend rasta kada se i vama više ne isplati izlaziti iz Ingre pa na sigorno ponovo uči [tongue]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

ću-ću-ću-ću ću-ću-ću-ću ću-ću-ću-ću ću-ću-ću-ću tu-tuuuuuuuuuuu

moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju, već su izraz osobnog mišljenja

Krenuo je odbijanac [cool] [thumbsup]
Hoće li objava završetka pregovora s EU ovaj petak lansirati Ingru preko 20 kn? [proud]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

idemo natrag prema 20 krcajte se 😉

Danas je i prebacivanje iz Đure u Ingru, bit će vatreno.

Ovo jučer je bio zadnji pokušaj spuštanja cijene, od sada samo up [bye]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Za one koji još uvjek nisu svjesni veličine ovog projekta

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/wssPYlG7RzfgbWpYmygHug==.pdf

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

ništa od onog posla?

New Report

Close