Odbijanac ne odbijanac. Svi ste vi ovdje jako pametni, iskusni i znate sve. Eh, da se vas sluša Ingra a i mnoge druge tvrtke bi do sada već pet puta propale. Zato, neka se iskrcavaju svi slaba srca i uma, ima ona jedna izreka: "Pravo je slabijeg da se uzdigne, ali i jačega da ga u tome spriječi" pa sada fino svi prodaju a onda će dionice Ingre u pametnije ruke.
slijedi odbijanac ali na dolje,još nije gotov iskrcaj
… za danas. A sutra opet -5%. Intersantna je ta teorija da će se se svi s Bakićevih dionica vratit u Ingru kao uspješnu tvrtku kojoj dionica samo što nije….
Nisam stigao pratit, jel tko daje marđine na INGRU!?
PS Ako je toga bilo u proteklih 10 dana, tek sad možemo očekivat oštro trgovanje!
Tko želi može s cijenom raditi što hoće. Može ju spostiti opet na 11kn tako da otkupi od svih poplašenih i onda opet natrag. Sigurno će opet gore, ali kada? Ja još uvijek čekam da se DLKV vrati na 1400kn [cry]
Tko želi može s cijenom raditi što hoće. Može ju spostiti opet na 11kn tako da otkupi od svih poplašenih i onda opet natrag. Sigurno će opet gore, ali kada? Ja još uvijek čekam da se DLKV vrati na 1400kn [cry]
11 kuna kako to dobro zvuči kolega ile riječi ti se pozlatile .
Ovo sam vam jučer ujutro napisao, ali me moderator izbrisao nakon nekog vremena!? [undecid]
[/quote]
To seljenje bilo je zamjetno zadnjih par dana te je dobrim dijelom uzrokovalo pad Ingre sa 18 na 15 kn. Međutim, sad po TA izgleda da je DDJH debelo pregrijan, a Ingra "pothlađena", pa možemo očekivati obrnut proces tj. ponovni rast Ingre [thumbsup]
[/quote]
kolega
ili neznate čitati TA ili namjerno obrunuto tumačite ? ( biti će ovo drugo ? )
DDJH je još u ulaznom trendu iako visoko, ali i KORF je tako dugo bio,
a INGRA je u školskom trendu za pad .
NAPOMENA : osilatori su jedno, a realnost drugo !!!!!!!!!!!!!
Može li mi netko kao laiku objasniti što za kompaniju znači kad cijena dionice padne s 100 na 11kn? Zašto INGRA ne bi vrijedila 70kn za mjesec dana?
pa ne pričamo o povratku INGRE na ATH od 400 kn, govorimo o zasluženom rastu od par kuna nakon dobivanja posla u inozemstvu od preko 400 milijuna kuna! sad bi neki po 11 kn, pa i ja bih, samo nakon ovog velikog posla koja budala će nam po toj cijeni prodati? [lol]
Čekali su svi veliki posao godinama te kad je došao dionica skoro na povijesnom minimumu, toliko o burzi koju bi trebalo zatvoriti jer sve je ovo prevara i smeće.
Može li mi netko kao laiku objasniti što za kompaniju znači kad cijena dionice padne s 100 na 11kn? Zašto INGRA ne bi vrijedila 70kn za mjesec dana?
za kompaniju ne znači formalno ništa, ali može uplašiti npr. kreditore da nešto s firmom ne štima, iako može sve biti u redu, a može i doista biti neki problem.
a teoretski, Ingra može i na 100 kn za mjesec dana, čak i u jednom danu…. ali u praksi to teško da ćemo gledati
Ile 11 kuna kažeš e to je prava cijena za dokup .
pa ne pričamo o povratku INGRE na ATH od 400 kn, govorimo o zasluženom rastu od par kuna nakon dobivanja posla u inozemstvu od preko 400 milijuna kuna! sad bi neki po 11 kn, pa i ja bih, samo nakon ovog velikog posla koja budala će nam po toj cijeni prodati? [lol]
[/quote]
Potpuno si u pravu ali onda kad krene rast od tih par kuna izgmiže 10 likova koji počnu tipkat gluposti, baš me zanima što je bilo sa onom hanfinom istragom.