idemo počistiti ovog plašljivca na 15,25 kn? [proud]
1.9. 2009 clanak [lol] [lol] [lol]
tras preko 20 000 na bid
žrtvuje fino tih pišljivih 22000 komada jer je dokupio po bidu plašeći njime mnogostruko više. sad ga namjerno spušta samo da se proda da ne bi bilo ”manipulacije” cijenom. već viđeno…
Zanimljivo kako 4 udružena naloga na istoj cijeni od 15,58 kn sa 23.713 komada ukupno rade pritisak na prodaji i nagovaraju male da tuku po kupnji gdje ih oni čekaju [rolleyes]
nije nuzno da ih oni cekaju nego kolege ..pa bi tako mogli cijenu rusiti jos..nazad na odakle kje krenula [cry]
hoće ga netko skinuti? nije da se cijela HR fondovska industrija boji plašljivca od 300.000 kuna [lol]
eto, ‘opasnost’ od "manipulacije” riješena. sad mogu malo opet podići kunu dvije pa sve ispočetka [smiley]
hoće ga netko skinuti? nije da se cijela HR fondovska industrija boji plašljivca od 300.000 kuna [lol]
Gotovo.. Ne mogu reć da ga kužim.. Barem u ovom dijelu.. Ako je cilj bio dokupit, makneš se s prodaje kad postane vruće..
plašljivac je pojeden do kraja, kreće odbijanac
Ma ja, nije kriva uprava, krivi su mediji… [lol]
I to kada je dionica pala sa 69 kn na 43 kn… [sad]
I naravno, onda kada je dionica pala sa 43 kn na 11 kn…bila je kriva moja baba… [angry]
Boze me sacuvaj od ovakve uprave i ovakvih izjava… [pray]
Eto, jos malo pa cemo, mi mali dionicari, moci da trazimo odstetu od svih onih koji su se urotili protiv INGRE… [tongue]
Ali samo da znate, baba je opet gledala u grah i rekla da ce to sve biti u redu… [wink]
(toliko o babama i medijima)
Ovo sam vam jučer ujutro napisao, ali me moderator izbrisao nakon nekog vremena!? [undecid]
[/quote]
To seljenje bilo je zamjetno zadnjih par dana te je dobrim dijelom uzrokovalo pad Ingre sa 18 na 15 kn. Međutim, sad po TA izgleda da je DDJH debelo pregrijan, a Ingra “pothlađena”, pa možemo očekivati obrnut proces tj. ponovni rast Ingre [thumbsup]
Vidim da su neke teorije isle u smjeru da je Raiffeisen OMF kupovao i dizao cijenu kako bi se sto povoljnije iskrcao. U redu, ali onda mi nije jasno kako u tu jednadzbu ulazi ona vasa druga teorija (za koju takodjer nismo culi jasno objasnjenje) da OMF-ovi mogu kupovati tek kad cijena predje 22 kn?
ako mogu prodavati znači da mogu i kupovati, ali valjda nema interesa ?