INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sta cmizdrite, ovo je preokret nakon cega slijedi dugorocan i stabilan rast.

hehe svi ce oni propastivijeri ,mislim [thumbsup]

Uskoro Ingra ponovno na 12 kuna strpljen spašen .

Nego kolega PLAVI, moram Vam čestitati jer ste vjerovatno sve bliže novom rekordu!
Nakon Ivane 007 rekord drži kolega Delux sa gubitkom 82.000kn na ULPL, al vjerujem da ćete na INGRI Vi taj rekord višestruko oboriti!!!!
[thumbsup]

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

lako je svima vama sa po par tisuća kuna,ja sam na 14,00u prosjeku zgurao oko 3 milijunčića kn

kolega pa kako ste danas izašli kada je promet 1/2 manji od vaše količine…?

Mean people suck and nice people swallow!

ma plavi je već odavno vani

loris@ ocekujemo danasnji izvjestaj trgovanja INGR [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

i tko sad kupuje na 15,2? SAD kad je pola milje mu iznad glave?? dogovori vjerojatno,kao i kad je islo gore [shocked]javascript:__doPostBack(‘ctl00$ctl00$TopLevelContent$ContentPlaceHolder1$PostList1$NewPost1$lbNewPost’,”)

Sta cmizdrite, ovo je preokret nakon cega slijedi dugorocan i stabilan rast.

slažem se, ekipa je iskoristila što su trejderi pred par dana počeli odlaziti u DDJH, ali DDJH je odradio rast od +50% na brzinu tako da danas ili sutra dolazi do velikog povratka ulagača u ovu dionicu koja je pala -25%.
neki bi sad opet po 12 kn, ali ništa od toga! Ingra je u međuvremenu dobila posao od 56 mil.EUR (415 mil.kn) tako da te cijene više gledati gledati [tongue]

svatko odgovara sam za svoje K-P na burzi!!!!

A možda samo treba marginaše potući… [cool] jer ih ima ko crvenih kmera…a uostalom kaj fali taktici [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

Ovo je udruženi zločinački pothvat.

ovo ti je šansa za dobar dokup……

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ovo je udruženi zločinački pothvat.

ovo ti je šansa za dobar dokup……
[/quote]

…. i da je više ovakvih dana ……………

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close