INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@neno izgleda, sad ce rasprodaja do 12h a onda grlom u DDJH 🙁

ajme,pukla je obrana u 1 sekundi [cry]

Povratak u ponor ! Sada ne da izlaze oni sa zaradom nego izlaze i oni sa minusom !

Ovo se zove rušenje iz ljutnje i bijesnila, zbog neplaniranog odbijanca vani.

izgleda da ovdje dolazi do masovne seobe trejdera iz INGR u DDJH??? [angry]
[pray]

Ovo sam vam jučer ujutro napisao, ali me moderator izbrisao nakon nekog vremena!? [undecid]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Ako pogledate pojedinačne naloge i količine koje se prodaju onda ćete vidjeti da burekmajstori rade po običaju-bježe uz gubitak. Ali ne zaboravimo da to sve netko kupuje. Konačno dionica prelazi u čvršće ruke, malo po malo.

neće uvijek biti ovako.

Tko je zapamtio koliko je Ingra bila najniže prije ovog rasta ? I dali postoji mogućnost da se vrati na istu cijenu ili ne ?

izgleda da ovdje dolazi do masovne seobe trejdera iz INGR u DDJH??? [angry]
[pray]

Ovo sam vam jučer ujutro napisao, ali me moderator izbrisao nakon nekog vremena!? [undecid]
[/quote]

Bice još danas bijeg nazad u INGRU možda i dalje meni se čini, trejderi su krv burze ali DDJH na 62 kn je jedna od najtežih navlakuša koje sam vidio u posljednje vrijeme…

Ingra je sklopila 7 puta jači posao od DDJH, samo teški naivci sada plaćaju 60 % premije na DDJH koji je unaprijed odradio rast za posao koji je još uvijek pod upitnikom, barem do 17.6.

Cilj navlakača je da se digne što više tžišna cijena ovog gubitaša tako da kada padne službena objava posla cijenu odvuku u nebo i istresu se po luzerima koji će tek onda krenuti kupovati DDJH i izgubiti velike novce

Kressho

Na INGRI se već duuugo vode VEEEEELIKE IGRE. Veći i prefriganiji su to igrači negoli mi to možemo i zamisliti. Neki od njih imaju i svoje sluge ovdje na forumu, koji uz njih kupe mrvice. Mašinerija je to, ništa novo na špekulativnom tržištu RH.

neće uvijek biti ovako.

Razmišljanja većine na ovom forumu idu ovako:
– Ingra trenutno ne radi ništa i ne vrijedi ništa
– ako ubode neki posao još uvijek ne vrijedi ništa jer je upitno koliko će zaista zaraditi
– ako se sazna koliko će točno zaraditi još uvijek ne vrijedi ništa jer se ne zna da li će joj biti plaćeno
– ukoliko se ingri plati to još ne znači ništa jer je možda plaćeno krivotvorenim novčanicama
– ukoliko je i to sve u redu Ingra opet neće vrijediti ništa jer je ionako blizu smak svijeta.

Kakav narod, kakav mentalitet takva i ova naša jadna ZSE.

Ovo je moj post od 8.3. i sad smo na trećoj crtici. Još malo pa će i smak svijeta (barem prema nekim katastrofičarima).

zanima me bas, da li je netko od ekipe kupovao sad po cca 15,3 ?

Ovo je strašna prevara, HANFA bi trebala hitno obustaviti trgovanje.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

New Report

Close