INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nažalost i današnji dan pokazuje da ima još onih koji su kupovali oko 11-13 kn i koji su zadovoljni sa trenutnom zaradom. Tek kada se oni prorijede dionica može ponovo prema 20 kn.

malo me čudi ovakav pad. očekival sam stabilizaciju cijene iznad 16kn. izgleda da ovoj upravi više nitko ne vjeruje (osim par vječnih optimista na ovom forumu).
još je svježe sjećanje na horde investitora zainteresiranih za kupnju arene, koje su morali tjerat suzavcem i vodenim topovima.

Nebi trebalo ic puno ispod te cijene, mada je tesko spekulirat o tome kada se ne zna kakvo je stanje na tablici ispod top 10.. Cinjenica je da je ovo najpodcjenjenija građ dionica ako se ne varam (ispod 0.4 booka) a smatram da građevina vani izlazi iz krize i da je ovo jedna dionica koja bi kroz nekih godinu dana trebala u najmanju ruku trzit se na 0.8-0.9 booka..
Posjedujem sicu ingre, te ne nagovaram na kupnju i prodaju iste..

"Na burzi je sve moguće - čak i ono što je logično." Andre Kostolany

ma ne treba se nadat povratku na 20kn, jer ovi koji prodaju,imali su ,imaju i imat će uvijek inside info 10dana prije nas običnih smrtnika, i opet će srušit cijenu koliko ih god bude volja i kupiti uvijek prije nas. firma dobije posao od 400miliona kuna a cijena se ruši…i što više govoriti… svaka čast vama koji imate više volje pisati ovjde mjesecima iz dana u dan.

idući tjedan će bit bolje...

Ja ću nadokupljivati od danas svakih pedeset lipa niže cijene duplu količinu od prethodno kupljene. Danas kupio u više navrata 383 kom. po prosječnoj cijeni 16,27. Dok ide ide.

Tržišna kapitalizacija 210 milijuna kuna , a samo taj posao 400 milijuna, ovakva pljačka i prevara je nezabilježena u povijesti burzi.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

lako je svima vama sa po par tisuća kuna,ja sam na 14,00u prosjeku zgurao oko 3 milijunčića kn

Lijepo sam Vam napisao tu ,izađite još tamo oko 17-18kn,
nagradili me jedinicama ,a da ste poslušali
mogli ste napraviti dobar posao na ddjh
ušao na 48 izašao na 59,
sada nije još vrijeme za ulazak u INGRU,past će to još dosta
al neću vam pisati kad će biti jer ćete me opet nagraditi jedinicama
a samo sam Vam želio dobro

lako je svima vama sa po par tisuća kuna,ja sam na 14,00u prosjeku zgurao oko 3 milijunčića kn

hm, na ovoj cijeni još možeš izaći s plusom….bit će gadno ako nastavi padat pa se još ti počneš iskrcavat, zatuć ćeš Ingru na 10 kn s tom količinom [undecid]

Ova me korekcija izludjuje.
Iskreno, nisam se nadao da ce rast na objavu vijesti o posli vrijednom 56 mil ovako brzo stati. Nisam nekakav strucnjak, ali mi se cini da se trziste, iz meni nepoznatih razloga, prebrzo zasitilo ingre.
Prodaje se kao da netko besplatno dobiva dionice.
Cekam slijedecu vijest i nadam se da ce PR ingre ovaj puta bolje odraditi posao. Nadao sam se da ce i ovaj puta prije objave vijesti, malo zagrijati burzu s nagovjestajem o mogucem ili izglednom sklapanju posla. Ovako mi se cinilo kao da previse ne zele rast dionice.
Za olakotnu okolnost sam im uzeo sto je druga strana zahtjevala neiznosenje podataka o pojedinostima ugovora. Nadam se da su za tu tajnovitost dobili milijuncic, dva vise.

Ako dobijemo omblu, biti ce to konacni preokret trenda i mozemo ocekivati ozbiljniji i duzi rast.
Samo moramo biti strpljivi, iako priznajem da ovakve korekcije stavljaju strpljivost na kusnju.

I Ingra gradnja i RBA MF su prestali prodavati, kada su saznali za posao u Alžiru.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

I Ingra gradnja i RBA MF su prestali prodavati, kada su saznali za posao u Alžiru.

ne, nego su zastali s prodajom kad je cijena otišla ispod 17 kn…. mogu se kladiti da će odmah nastaviti s rasprodajom kad se jednom cijena opet digne gore
nego, nisi valjda toliko naivan da misliš da smo mi mali saznali za Alžir 7 dana prije njih?? [lol]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za investiranje

New Report

Close