milijun prometa i nije tako loše, ha
kad je ovolika korekcija u pitanju
ovaj početak korekcije (pada) Ingre odvija se po klasičnom obrascu: jaka kupnja, lagani pad cijene, još nema drame ni panike, tek tu i tamo netko zvekne po kupnji veću količinu, ali bid se brzo popunjava.
problem nastane kad kupnja odjednom nestane, ask se naglo povećava, zavlada panika, a svi koji su se do jučer zaklinjali na dugoročnost počnu panično tući po kupnji…
e moj loris dragi tvoj je target bio skupa s ivanom 7 na 13 kuna koliko se sičam tamo si iskipao cijeli portfelj a sad pričaš nebuloze o 14,90 kuna
Misliš da ovakav pad neće biti i sutra? Kakav bi bio pad da Ingra objavi kako ima poteškoće s bankovnim garancijama za navodno dobijeni posao? I bez toga…
e moj loris dragi tvoj je target bio skupa s ivanom 7 na 13 kuna koliko se sičam tamo si iskipao cijeli portfelj a sad pričaš nebuloze o 14,90 kuna
kolega pa to je dokaz da i ja često promašim i da nisam nikakva faca.
Ono što sada vidim je trejdanje i zarada na rušenju cijene, dokle pojma nemam , OK ?
Tko prodaje ne razumijem, ja svoje nedam,a apeliram na kolege isto, a prevaranti nek prodaju sami sebe.
pa kolega da se zaraditi i na tim valovima slažem se ali moraš imati dionice na ovim razinama da bi zaradio a ne s kešom
još ide ukrcaj. dobro, bolje je da izađu oni slabijih živaca.
još sam u kešu sa 300 000 kn,sa ulaskom u ingru i sretnim ishodom postao bih hr buffet w.
..stečaja nema..
..najgore je proslo..
..pred vratima smo EU..
..prva gradjevina ce ti osjetit…but ce novih poslova..
..cijena ce pomalo rasti rasti…
,,,32% portfelja san u INGR..mislim da je to O.K
evo, kao i prijašnjih dana, i kraj dana pokaže da se Netko i još ponetko ukrcavaju na račun preplašenih i bojažljivih. još je uvijek pitanje da li se dovoljno nakrcao ili može još. previše je dosad prometovanih dionica da bi to bilo pretežito između malih i preplašenih. ali, tko ima oči, neka vidi!