INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

milijun prometa i nije tako loše, ha

kad je ovolika korekcija u pitanju

ovaj početak korekcije (pada) Ingre odvija se po klasičnom obrascu: jaka kupnja, lagani pad cijene, još nema drame ni panike, tek tu i tamo netko zvekne po kupnji veću količinu, ali bid se brzo popunjava.
problem nastane kad kupnja odjednom nestane, ask se naglo povećava, zavlada panika, a svi koji su se do jučer zaklinjali na dugoročnost počnu panično tući po kupnji…

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

e moj loris dragi tvoj je target bio skupa s ivanom 7 na 13 kuna koliko se sičam tamo si iskipao cijeli portfelj a sad pričaš nebuloze o 14,90 kuna

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Misliš da ovakav pad neće biti i sutra? Kakav bi bio pad da Ingra objavi kako ima poteškoće s bankovnim garancijama za navodno dobijeni posao? I bez toga…

e moj loris dragi tvoj je target bio skupa s ivanom 7 na 13 kuna koliko se sičam tamo si iskipao cijeli portfelj a sad pričaš nebuloze o 14,90 kuna

kolega pa to je dokaz da i ja često promašim i da nisam nikakva faca.

Ono što sada vidim je trejdanje i zarada na rušenju cijene, dokle pojma nemam , OK ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Tko prodaje ne razumijem, ja svoje nedam,a apeliram na kolege isto, a prevaranti nek prodaju sami sebe.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

igra na ingri se nastavlja………laganini dolje,do nekog novoga preokreta

pa kolega da se zaraditi i na tim valovima slažem se ali moraš imati dionice na ovim razinama da bi zaradio a ne s kešom

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

još sam u kešu sa 300 000 kn,sa ulaskom u ingru i sretnim ishodom postao bih hr buffet w.

još ide ukrcaj. dobro, bolje je da izađu oni slabijih živaca.

moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju, već su izraz osobnog mišljenja

kad sklopimo sve nužno za eu………valjda će biti i perja i posla za ingru

još sam u kešu sa 300 000 kn,sa ulaskom u ingru i sretnim ishodom postao bih hr buffet w.

..stečaja nema..
..najgore je proslo..
..pred vratima smo EU..
..prva gradjevina ce ti osjetit…but ce novih poslova..
..cijena ce pomalo rasti rasti…
,,,32% portfelja san u INGR..mislim da je to O.K

evo, kao i prijašnjih dana, i kraj dana pokaže da se Netko i još ponetko ukrcavaju na račun preplašenih i bojažljivih. još je uvijek pitanje da li se dovoljno nakrcao ili može još. previše je dosad prometovanih dionica da bi to bilo pretežito između malih i preplašenih. ali, tko ima oči, neka vidi!

moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju, već su izraz osobnog mišljenja

New Report

Close