INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

to je samo pisljivih 30000-oko pola milje,zanemarivo u odnosu na vise 20 milijuna prometa..uostalom povijest je pokazala da su se mnogi rjesavali dionica po starim informacijama dok su nove dolazile, i ostali na cijeni i 50ak % nizoj.mislim na cikluse kad je trziste imalo dno.a ako ovo nije bilo dno dna ingre,neznam sto bi se moralo desiti da bude..???

osim toga ,glede RBA OMF jel netko zna koji su OMF sudjelovali u dokapu? 😉

oko 15.000 komada iskrcano na kupnju!! [undecid]

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

Samo neka iskrcavaju.. Tu ih tata na bidu čeka.. 🙂

"Na burzi je sve moguće - čak i ono što je logično." Andre Kostolany

točan podatak je 35000km, no to ništa ne mijenja. a po zadnjim podacima niti jedan fond nije kupova ovu dionicu . romf je bio aktivan u kupnji drugih dionica da sad ne navodim.bit je da je taj fond dva puta zaheba situaciju i istrčavao se na ingri. prvi put kad je rušio cijenu početkom god. i ovaj put. to jest pišljivih 35tkom no prodani su u najgori moment s par velikih naloga jer se vrlo lako moglo desiti, unatoč prekupljenosti dolazak do 20. e sad bili taj eventualni balon 20 šta promijenio s obzirom na nesretno okruženje koje se za ingru potrefilo u najgorem momentu. ide tu korekcija malo veća ko na cijeloj burzi uključujući i ovih par balona koji još lete .

vidim da se netko prema TA već postavio na 14,90 ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

već vidim da ćeš opet prerano uletiti pa ćeš prodavati na 14 kn s minusom [lol]

Postave li se svi na 14,90 teško da će netko kupit po toj cijeni, naravno zbog gužve, koja uvijek rezultira rastom.

Jesi li ti ovo loris na kupnji na 15,96 kn sa 6300 komada? [rolleyes]

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

eto zaboravim napisati, kako san dobrano u ingri, nakon ove druge akvizicije romfa, prebacio se iz njihovog fonda u drugi i povuka sve devize iz raiffeisen banke. pa ak me g.ziš neš s mojim parama.

milijun prometa i nije tako loše, ha

kad je ovolika korekcija u pitanju

napeta borba na 16 kn…

New Report

Close