INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sve vas koji ste dioničari ingre i imate veću količinu dionica zaista ne razumijem da ste toliki škrci da ne kupite CD s popisom dioničara. tada ćete vidjeti zašto je RBA prodavala i tko je cijelo vrijeme kupovao ispod top10. obzirom da ne smijem to ovdje izlagati upućujem vas u skdd, pa se sami ugodno iznenadite. [smiley]

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

@s400
pustite kolega ljude neka pišu, pa ne iznose laži nego komentiraju promjene u top10. svako ima pravo na svoje stavove,ne treba ljude nazivati bijednicima jer su iznesli svoje razmišljanje

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

Kolega steel, u par dana protrgovano je preko 1.300.000 dionica Ingre, tako da je tih 280.000 komada koliko treba za ulaz, odrađeno ne jednom nego više od 4x!
Zbog toga, ako sada nitko nije ušao u top 10, zaista ne vidim kad bi se to moglo dogoditi….

Ne znam, ali kod Ingre se rijetko mijenjao TOP 10, tokom velikih trgovanja u zadnjih godinu dana! To uopće nije neko mjerilo!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

http://www.seebiz.eu/raiffeisen-omf-prodao-35000-dionica-ingre/ar-5112/

kaj se svadate ko je kaj kupil ili prodal tu Vam sve pise…

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

e i sam da kažem do sada je bilo vise manje neizvjesno kam ce gore ili dole, može i na jednu i na drugu stranu sada kad padne likvidnost bu sve puno jasnije. Do srijede bi i majmunu trebalo to biti jasnije.

Napominjem da ja ne drukam ni gore ni dole makar bi htio da raste

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Nema prometa, vani se crveni, smjer je jasan.

S400 @ sto se ti brines oko komentara preslagivanja top 10 …pa tebi IDE TO NA 50-100 KN , uzivaj u rastu cjene [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Promet je pao i vjerovatno je taj fond prestao prodavat.
Atgr i ht izgledaju dosta povoljno i daleko sigurnije pa je i logičo da to kupuje.
Neka se održimo koji dan na ovoj razini dok se vani malo ne zaezleni i bit će to ok.
Ionako se bliži Ombla pa ćemo vidjet.

Netko mnogo truda ulaže da održi cijenu ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ispravak netocnog navoda, klub zastupnika HDSSB
1. u ATLL nije uracunata cijena stecaja jer cijena stecaja je 0
2.kakve veze ima usporedba rasta KORF i pada Ingre, pa nisu dionice jabuke i olovke da sad je padalo, sad raste (ima nesto sto se zove fundamenti), ali dobro.
3. Od kud vam da ce 2 kvartal biti pozitivan (jer je uprava rekla?); zar nije to ista ona uprava koja je vec potpisala xx poslova u Kurdistanu, nadrobila svasta u prospektu 2007. (podsjecam, dobit od 100 mil kuna se predvidjala)
4. Od kud Vam da Ingra ima zemljiste u Posedarju koje ce prodati, ako iz novisnkih clanaka se vidi da drzava ulaze zemlju a Ingra je financiski investitor, odnosno da se zakljuciti da Ingra nema nista.

Molim samo komentare na tekst koji je netocno napisan sa linkovima na tocni, bez drukanja molim…

Primam replike svih klubova zastupnika…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ispravak netocnog navoda, klub zastupnika HDSSB
1. u ATLL nije uracunata cijena stecaja jer cijena stecaja je 0
2.kakve veze ima usporedba rasta KORF i pada Ingre, pa nisu dionice jabuke i olovke da sad je padalo, sad raste (ima nesto sto se zove fundamenti), ali dobro.
3. Od kud vam da ce 2 kvartal biti pozitivan (jer je uprava rekla?); zar nije to ista ona uprava koja je vec potpisala xx poslova u Kurdistanu, nadrobila svasta u prospektu 2007. (podsjecam, dobit od 100 mil kuna se predvidjala)
4. Od kud Vam da Ingra ima zemljiste u Posedarju koje ce prodati, ako iz novisnkih clanaka se vidi da drzava ulaze zemlju a Ingra je financiski investitor, odnosno da se zakljuciti da Ingra nema nista.

Molim samo komentare na tekst koji je netocno napisan sa linkovima na tocni, bez drukanja molim…

Primam replike svih klubova zastupnika…

a čuj svašta se kaže i obečava na razini zakonitosti, pohledaj malo izvješca od ibm pa češ vidjeti kako su slatkorječivi
činjenica je da i korf ne stoji bbajno s poslovanjempa su isto krenuli up sto znači da se u budučem periodu očekuje preokret poslovanja u pozitivu kao i za ingru
a sta se zemljišta tiče ne virujem ništa dok ne objavi zse , a ne pogotovo drukerskom seebizu i bussiness
jer njihovi članci navode masu

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

…Da sam ja u top 10 bio bi zadovoljan sa svojim brojem dionica… No ne pitate se tko ima pravo iz top 10 kupovati… Sve je u redu…Bolje po malo fgore, ali u čvrste ruke…kada dođemo preko 40 onda idemo u kunama a ne lipama…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

New Report

Close