shefsale@ poceo si mislit svojom glavom ,,,,, [rolleyes]
Ovo "čudo" od dionice u zadnju godinu dana u usporedbi sa drugim dionicama iz sastava Crobexa vodilo svoju "padajuću" politiku. Kontra svih! Tko je kriv, tko je "zapalio žito"? Vaso! [rolleyes]
Mogla bi se uskoro ova tablica okrenuti naopako! Zapreke polako nestaju!
Zaboravio sam napisati onu poznatu kontraHanfinu uzrečicu: "Pisac posjeduje dionice INGR, ATPL", i još neke nelikviduše koje ionako nitko trenutno "neće", pa ih neću ni spominjati. [smiley]
http://www.poslovni.hr/vijesti/talijanska-kraljica-plocica-preuzima-posedarje-rivijeru-180658.aspx
Ingra će mislim ljepu lovu zaraditi na zemljištu,plus što bi mogli biti izvođači radova ili kao i sa Arenom godinama brati ljepu lovu [thumbsup]
ako vi mislite da je ovo največa cijena i da ne vrijedi više grdno se varate , vidim da je nekima bila preskupa i na 12 kuna
mene sigurno nečete zavarati svojim slatkorječivim savjetima hvala vam lioa ali zbilja ne utječete na moja ulaganja ,
vas par se jako veselilo dok je pala na 11 kuna tu se vidjelo licemjetje , pohlepa da drugi
prodaju u strahu , toliko o etičnosti ,
Za ovu tablicu gore dobio sam ravo 78 kečeva. Nevjerovatno koliko još ima onih koji tek planiraju da se ukrcaju, ali čekaju potvrdu, odnosno prelazak 20-tice.
Činjenica je da smo najizmanipulativnija dionica na čitavom ZSE-u, ovdje i manji fondovi imaju strah od kupnje. Netko snažan drži "uzde" i svima je uterao strah u kosti, ali neka, "vrijeme liječi sve rane", pa će i ovo doći na svoje.
Kako kolega pozitiva kaže "strpljen spašen"!
neki kolege ako se ponize malo jos ce stogod i naucit za ubuduce…
što si time htio rećI?? [rolleyes]
Za ovu tablicu gore dobio sam ravo 78 kečeva. Nevjerovatno koliko još ima onih koji tek planiraju da se ukrcaju, ali čekaju potvrdu, odnosno prelazak 20-tice.
Činjenica je da smo najizmanipulativnija dionica na čitavom ZSE-u, ovdje i manji fondovi imaju strah od kupnje. Netko snažan drži "uzde" i svima je uterao strah u kosti, ali neka, "vrijeme liječi sve rane", pa će i ovo doći na svoje.
kolega, problem je što drukate bez veze, bez kraja i konca i postajete zamorni. s druge strane, pravite se da ne razumijete težinu toga da je RBA OMF iskipao pred par dana oko 30.000 komada na oko 18 kn.
nadalje, vidimo da novih igrača u top 10 nema, a da su 2 iz top 10 prodavala dionice Ingre.
za mene je to vrlo loše i razočaravajuće, a vi možete do sudnjeg dana ljepiti ovdje linkove o posedarju rivijeri i slično.
da bi INGR probila 17 kn i nastavila rasti, ovdje se morao ukazati bar 1 novi veliki ulagač u top 10 nakon onih ogromnih prometa, a toga NEMA! što je najgore, 2 ulagača iz top 10 -rasprodaju INGRU! zato prestanite više s tim drukerskim bedastoćama [angry]
http://www.poslovni.hr/vijesti/talijanska-kraljica-plocica-preuzima-posedarje-rivijeru-180658.aspx
Ingra će mislim ljepu lovu zaraditi na zemljištu,plus što bi mogli biti izvođači radova ili kao i sa Arenom godinama brati ljepu lovu [thumbsup]
Na zalost mnogi ne shvacaju koliko je ovo odlicna vijest za Ingru.
kolega, problem je što drukate bez veze, bez kraja i konca i postajete zamorni. s druge strane, pravite se da ne razumijete težinu toga da je RBA OMF iskipao pred par dana oko 30.000 komada na oko 18 kn.
nadalje, vidimo da novih igrača u top 10 nema, a da su 2 iz top 10 prodavala dionice Ingre.
za mene je to vrlo loše i razočaravajuće, a vi možete do sudnjeg dana ljepiti ovdje linkove o posedarju rivijeri i slično.
da bi INGR probila 17 kn i nastavila rasti, ovdje se morao ukazati bar 1 novi veliki ulagač u top 10 nakon onih ogromnih prometa, a toga NEMA! što je najgore, 2 ulagača iz top 10 -rasprodaju INGRU! zato prestanite više s tim drukerskim bedastoćama [angry]
[/quote]
Do prije nekoliko dana se nije znalo hoce li Ingra u stecaj ili ne, sada ne samo da je ta mogucnost potpuno odbacena nego su vec sklopljena dva posla (jedan veci jedan manji), ocekuju se mnogi drugi, a uskoro dolazi i prvo FI nakon vise godina (prodaja dvora Lapad u 2Q). RBA je kupovao na 300kn tako da oni nisu apsolutno nikakvo mjerilo, ne znam tko im vodi fondove ali nikako nebi volio da vode i moj portfelj.