Sigurno je ingra u prodajnom aranžmanu ugovorila i izvođenje projekta pa će i tu kapnuti neki dinar.
primjećujete li kako netko uredno pazi na održavanje cijene u željenom rasponu? i to na prometu od dosad cca. milijun kuna? i tako već treći dan. to mora biti netko moćan. bez obzira na tehniku izvođenja. e taj netko će odlučiti kad će cijena bitnije gore. vjerujem da će to biti kad u osciliranju u tom rasponu skupi dovoljno. zasad se dobrano ukrcao, ali čini se još ne i nakrcao. čekamo taj trenutak.
[thumbsup]
Tako je kolega!
"Ovo" nije djelo (samo) malih dionicara i spekulanata….
[/quote]
…koji, nadajući se boljoj zaradi, prelaze u ddjh, na radost i veselje Nekog. Čini mi se da akumulacija ingre ide svome kraju, svega cca. 200.000 kn u zadnjih 3,5 sati. To bi mogao biti znak da će Netko (brzo) zaključiti da je to to. A onda bi mogao biti salto mortale iz ddjh natrag…
do kraja lipnja slijedi događaj koji će lansirati cijenu:
"U skladu s “Pravilima nabave” Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD), Hrvatska elektroprivreda d.d. objavljuje Opću obavijest o nabavi roba, radova i usluga u svezi s izgradnjom hidroelektrane Ombla. Očekivani početak javnog nadmetanja za ugovaranje je u drugom tromjesečju 2011. godine. "
"U skladu s “Pravilima nabave” Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD), Hrvatska elektroprivreda d.d. objavljuje Opću obavijest o nabavi roba, radova i usluga u svezi s izgradnjom hidroelektrane Ombla. Očekivani početak javnog nadmetanja za ugovaranje je u drugom tromjesečju 2011. godine. "
to je tek obavijest da će ići natječaj ….a tko će na njemu pobijediti, o tom-potom [yawn]
to je tek obavijest da će ići natječaj ….a tko će na njemu pobijediti, o tom-potom [yawn]
[/quote]
varaš se, tržište će reagirati već na tu obavijest pozitivno (provjeren razvoj događaja do sada) [bye]
Nevjerovatno kakvih ljudi ima…prije bi povjerovali letku u poštanskom sandučiću na kojem piše da je Ingra dobila posao i ako kupe sad odmah dionice dobit će i 10% gratis…nego relevantnim stranama….a gledajući promet svaki put vas poklope na asku više nego na bidu pa u krug…
ajme meni brokera na business.hr.
Dionica Ingre je bila prejeftina jer je skok od samo 1 kune znacio rast od 10%.
Znaci d anaprave reverse split na 100 kuna i da maknu isti broj dionica onda bi bila preskupa jer je 100>10.
kaze broker i ostane ziv..i dalje upravlja portfeljem ljudi..
Nevezano za Ingru koja mozda i je prejeftina ali ne iz razloga jer je 10<100
ajme meni..
Ovo je vijest-ODLIČNO. Ma do kraja 2011 smo i na više od 60. Samo ako sve vijesti dođu do tada. Nema zime za 2-3 godine smo na ATH [thumbsup]
ajme meni brokera na business.hr.
Dionica Ingre je bila prejeftina jer je skok od samo 1 kune znacio rast od 10%.
Znaci d anaprave reverse split na 100 kuna i da maknu isti broj dionica onda bi bila preskupa jer je 100>10.
kaze broker i ostane ziv..i dalje upravlja portfeljem ljudi..
Nevezano za Ingru koja mozda i je prejeftina ali ne iz razloga jer je 10<100
ajme meni..
Šampionima rasta na Zagrebačkoj burzi postignute cjenovne razine neće biti lako održati, a Nagy kaže da će za to biti nužno održavanje prometa na trenutnim razinama.
Ovo mu je zadnja rečenica, po njemu, padne li promet past će i ove cijene na DDJH i Ingri.
Mene Ingra uopće više ne brine.
http://www.zadarskilist.hr/clanci/30092010/konacno-nastavak-posedarje-rivijere
Kad krene jedna dobra vijest, onda ide i druga i…………..lančana reakcija!
http://www.zadarskilist.hr/clanci/30092010/konacno-nastavak-posedarje-rivijere
Kad krene jedna dobra vijest, onda ide i druga i…………..lančana reakcija!
Samo je članak od prošle godine.